Nu hvor sæson 9 står for døren og inden længe er byder os på de regler vi skal spille efter, er der et par dokumenter, der dels er vigtige dels rare at have ved hånden når man spiller.

– Både som ny og garvet spiller, skal du læse AL Players Guide v9.2 – Forgotten Realms.

– DM’er du Adventurers League, uanset hvor og hvordan, så skal du have læst AL DM Guide v9.1 – Forgotten Realms.

– Husk altid at have dine logsheets tilgængelige. Bruger du ikke AdventurersLeagueLog.com kan du med fordel printe en håndfuld af S9 AL Logsheet. Der findes også et S9 Form Fillable Log Sheet.

– Tossede, ugennemsigtige regler? Så tag et kig i AL-FAQ v9.1.

– Sæson 9 byder, ligesom de forrige sæsoner, på DM Rewards. Læs om den i AL_DMRewards.

– Er du garvet spiller, med karakterer fra sæson 8 eller før, skal du før sæson start have gennemgået Season 9 Conversion.

– Er du DM og interesseret i at finde et modul du kan spille? Så tag et kig i Adventurers League Content Catalogue v9.02.

– Ønsker du at fordybe dig i både Sage Advice (optionelle regel-forklaringer og afgrænsninger) eller – vigtigere, især for DMs – errata’er til regel- og kampagnebøger, så læs det seneste Sage Advice kompendium, hvor du også finder links til errata’erne (første side, kolonnen til venstre, cirka midt i).

– Eberron! Endelig kom den endelige Eberron Oracle of War Players Guide v1.3 og Oracle of War DMs Guide v1.3! Læs dem, hvis du agter at spille Oracle of War kampagnen, der er fundamentale begrænsninger på karakterskabelsen, som det er vigtigt at sætte sig ind i. Læs f.eks. om Adventure Reward sheets og Hero Points og hvorfor du ikke må spille tortle! Bemærk, at med v1.3 skifter dokumentet format for bedre at illustrere hvad der er opdateret/tilføjet.

Siden her opdateres løbende med både de nye dokumenter der kommer samt hvad der måtte komme af opdateringer.

Ovenstående stammer fra Wizards of the Coasts pakke med Adventurers League Players Pack fra DMsGuild.com.