Når du springer ud som AL DM, indser du hurtigt at forskellen på DM’e AL og non-AL ikke er ret stor. Herunder har vi samlet et par fifs, der kan overbevise dig om, at det ikke er så besværligt at være AL DM:

– Du kan spille AL hvor som helst. Derhjemme i kælderen, i en butik, på et bibliotek, en café, kollegie, ja hvor som helst du kan samle 3 til 7 spillere rundt om et bord.

– Dit spil SKAL under ingen omstændigheder slås op på dnd-al.dk for at være AL legalt. Du gerne slå det op, men muligheden for at slå spil op er alene et tilbud, ikke et krav.

– Alle nye spillere starter altid med en level 1 AL legal karakter. Den kan enten være skabt efter vejledningen i AL Players guide, eller det kan være en pre-gen (forhåndsskabt) karakter fra Wizards. Husk at sikre dig at pregen’en er AL legal. Se f.eks. http://dndadventurersleague.org/tag/pregens/

– Alle karakterer skal have et AL logsheet for at være AL legale. Har du en ny spiller, der starter med en pre-gen, skal spilleren stadig have et logsheet til pre-gen’en. Husk at pre-gen’en kan ændres helt op til og med level 4.

– I AL må du kun spille AL godkendte moduler. Det er udelukkende AL Admin, der bestemmer om et modul et AL legal. Er du i tvivl, så konsultér Adventurers League Content Catalogue fra AL Players Pack på DMsGuild.com. Du kan på DMsGuild.com ligeledes finde langt det meste AL legale materiale