For at gøre det nemmere at tilmelde sig vores arrangementer, prøver vi med et tilmeldingsystem her på hjemmesiden.

Før du kan tilmelde dig et arrangement, skal du oprette dig en bruger her på siden. Det gøres på “Registrer“-siden. Du skal blot indtaste ønskede brugernavn, evt DCI-nummer og email. Herefter modtager du et link, så du kan sætte dit kodeord. Så er du klar.

Et arrangement her på siden tilbyder adgang for et antal spillere. Pga stor efterspørgsel, åbnes arrangementet ofte først tidligt på aftenen, af hensyn til det arbejdende folk, der også skal have en fair chance for at være med.

Et arrangement, der endnu ikke er åbent for tilmelding ser sådan her ud:

Når der er åbnet for tilmelding, skifter siden udseende, og præsenterer nu en boks nederst hvor du vælger hvilken billet-type du ønsker. Systemet lader dig kun reservere een billet pr begivenhed pr bruger, så er i flere der skal med til samme bord, bør i koordinere tilmeldingen.

Herefter får du en kvittering på email, og du kan se din plads på deltagerlisten nederste på siden.

Fortryder du, kommer noget i vejen eller er der andet der forhindrer dig i at deltage, returnerer du nemt din billet. Først finder du begivenheden du vil melde fra til. Der er flere veje ind til den, den nemmeste er via oversigten over begivenheder du er tilmeldt. Den finder du flere steder, bl a uden i kolonnen til høre på forsiden.

Tryk på begivenheden du ønsker at melde fra til. Inde på selve begivenheden kan du se oversigten over den billet (eller de billetter, hvis du bestilte billet inden vi lagde begrænsning på bestillingerne) du har bestilt. Ude til højre er en stor “Annuller” knap. Trykker du på den, returneres din billet til billet-puljen og du er ikke længere registreret som deltager.

Herefter opdateres siden med et link til hvor du kan finde dine reservering og du modtager en mail med kvittering.

Alt i alt lige til højreskøjten 🙂