Det er lidt med forskel 🙂

Normalt anbefaler vi at man selv spiller med ved bordene fra man er omkring 15 år, da indholdet i nogle af modulerne kan være af voksen karakter.

Dvs for aldersgruppen fra 6-7 år og op til ca 15,  der anbefaler vi – og de fleste dungeon mastere kræver – at man er ifølge med en voksen spiller, der kan hjælpe med reglerne, osv.

Når det er sagt, så er der ingen regler, hvilket er både godt og skidt. En 13 årig kan sagtens være mere moden og en dygtigere rollespiller end een på 16 eller 26, så i sidste ende er det Dungeon masteren der bestemmer om man er velkommen ved hans bord.

En god idé er derfor at kontakte Dungeon masteren via hans/hendes profil her på websitet først, hvis du er i tvivl. En del af vores faste DMs er ovenikøbet pædagoger og lærere og har dermed – udover mange års erfaring som DMs – en faglig baggrund for at spille med de yngre spillere, mens vi andre enten må improvisere eller helt søger at undgå det.

Jeg håber at det giver et solidt svar på hvor gammel man skal være og ellers er man velkommen til at skrive og spørge mere i Facebook-gruppen eller på vores Discord server. Begge dele findes under Ressourcer her på siden.