Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DDHC-TOA-14 All Eyes on Chult – Level 1

9 august 2022 @ 18:00 - 22:00 CEST

Zhanthi, a merchant prince with ties to the Zhentarim, requests that the characters investigate the mysterious ships in the harbor, using her friend Zindar as a contact. She worries they may be smugglers, which pose a threat to local trade in Port Nyanzaru. She promises that Zindar will provide a decent reward.

Eventyret her foregår på Chult før sæson 7 og dermed før Tomb of Annihilation og The Death Curse’s invalidering af de døde på hele Toril.

Modulet er længerevarende og forventes at tage mindst 2 sessioner. Modulet er udelukkende skrevet til level 1 karakterer. Karakterer på højere level kan ikke deltage i spillet. Så kom med en frisk level 1 karakter, der er frisk på at udforske Port Nyanzarus baggyder.

Det er naturligvis gratis at deltage i spillet, men har du lyst til at give en skærv til min indsamling hos Psykiatrifonden, så bliver jeg glad 🙂

Detaljer

Dato:
9 august 2022
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , , ,

Sted

Tune Bibliotek
Tune Center 15
Tune, 4030
+ Google Maps

Arrangør

Casper Kirketerp-Helenius
E-mail:
casper@casperhelenius.dk

Kampagne

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Deltagere

Resterende billetter

  • Spiller: 0 tilbage
Navn Type Status
Ludvig Skram Spiller Going
Jesper Bech Haburg Spiller Going
Morten Bech Haburg Spiller Going
Bo Ørslund Spiller Going

Bemærk: Alle arrangementer på dnd-al.dk betragtes som organiseret af den som har lavet opslaget, medmindre der i opslaget står angivet en anden organisator. Dnd-al.dk er et samlingspunkt for folk og stilles gratis til rådighed. Arrangementer med betaling for deltagelse kan forekomme for eksempel donationer til velgørenhed. Betaling ved sådanne arrangementer er udelukkende en sag mellem organisator og deltagere. Dnd-al.dk har intet med dette at gøre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.