Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Begynderworkshop – DDAL 09-01 – Escape from Elturgard – Tier 1

26 april 2022 @ 17:00 - 20:00 CEST

Begynder workshop til D&D Adventurers League til Meetup hos Aarhus Rollespilshygge d. 26/4 kl. 17 til ca. 20
Vi laver en lille workshop hvor du får en introduktion til D&D, samt hvad Adventurers League er for noget.
Der er 4 pladser, som bliver uddelt efter først til mølle princippet, så tilmeld dig begivenheden på: https://www.facebook.com/events/3057649487837779 og svar på opslaget, når du har læst beskrivelsen.
Vi tager udgangspunkt i D&D 5. udgaves gratis basisregler (som kan hentes på https://media.wizards.com/…/dow…/DnD_BasicRules_2018.pdf), og gennemgår følgende:
* Opbygning af karakter (race, klasse, baggrund m.v.) og hvad det medfører.
* Adventurers League konceptet (Du kan orientere dig her: https://www.dnd-al.dk/…/kom-og-spil-med-dd-adventurers…/)
* Adventurers League log-ark, så man kan følge sin karakters fremskridt.
Medbring en blyant samt terninger og gerne en figur der skal repræsentere din karakter (jeg har både terninger og figur med, hvis du ikke selv har det)
Vi skal selvfølgelig også spille et lille eventyr, så du skal vælge en af følgende præ-genererede karakterer, og alt du skal forberede er at tænke på et navn til karakteren, og hvordan din baggrund har medført du er taget på eventyr (bare ganske kort).
Så når du tilmelder dig, så beslut dig for hvilken karakter du gerne vil spille (igen først til mølle)
? – Human fighter (Noble)
? – Dwarf Cleric (Soldier)
? – Halfling Rogue (Criminal)
? – High Elf Wizard (Acolyte)
Eventyret er følgende:
DDAL 09-01 – Escape from Elturgard
for 4 Tier-1 eventyrer (karakterer fra level 1-4) i D&D Adventurers League (hvilket betyder det er nybegynder venligt)
Eventyrerne er kommet nordpå til Elturel, by-staten beliggende ved Chiontar floden og samtidig hovestaden i Elturgard’s præstestyre. Eventyrerne skal give en hånd til de stakkels indbyggere på vej, efter en katastrofe helt udenfor propertioner er indtruffet…
Tilmelding sker ved at du svarer på dette opslag, at du gerne vil deltage.
Som deltager forpligter du dig til at møde op til tiden (gerne 5 minutter før), eller melde afbud i så god tid som muligt – således pladsen kan gå videre til den næste.
Medbring eventuel en figur af den karakter du vil spille – da vi bruger battlemaps, samt selvfølgelig papir/blyant eller digitale løsninger og ikke mindst dine yndlingsterninger!
Vel mødt
/Kjeld
D&D Adventurers League (AL) er en mulighed for at spille D&D uden at være i en fast gruppe, eller en fast kampagne, og det er ofte set at spillere der mødes til AL, har startet grupper og mødes efterfølgende for at spille mere – så det er det perfekte mødested for både ny-begyndere og garvede veteraner. Som ny-begynder skal du ikke være nervøs for ikke at kunne kende reglerne til fingerspidserne eller lignende – det er der helt styr på, og der vil være alt den støtte du har brug for undervejs – AL handler om rummelighed, da netop spillere på mange forskellige niveauer mødes til samlet at få et par timers eventyr
Til AL skal der benyttes en karakter skabt efter sæson 11 reglerne, der kan hentes kvit og frit på Wizards hjemmeside (https://media.wizards.com/…/DDAL_PlayersGuidev11_0.pdf), se desuden https://www.dnd-al.dk/…/kom-og-spil-med-dd-adventurers…/ for guidelines på dansk.
Om du benytter et papir-eventyrskema, eller benytter digitale løsninger som dnd-beyond er helt op til dig – du skal bare medbringe karakteren, så kigger jeg lige på den inden vi starter. Jeg har også præ-genererede karakterer med til de som ikke har fået skabt en karakter selv. Garvede AL spillere kan selvfølgelig medbringe deres karakterer til Tier 1 – om det er level 1,2,3 eller 4.

Detaljer

Dato:
26 april 2022
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/3057649487837779

Sted

Folkestedet
Carl Blochsgade 28
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Kjeld Froberg
E-mail:
acherus@froberg.dk

Kampagne

Bemærk: Alle arrangementer på dnd-al.dk betragtes som organiseret af den som har lavet opslaget, medmindre der i opslaget står angivet en anden organisator. Dnd-al.dk er et samlingspunkt for folk og stilles gratis til rådighed. Arrangementer med betaling for deltagelse kan forekomme for eksempel donationer til velgørenhed. Betaling ved sådanne arrangementer er udelukkende en sag mellem organisator og deltagere. Dnd-al.dk har intet med dette at gøre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.