Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

WBW-DC-FDC-04 – The Monster of Wonderia

22 oktober 2021 @ 19:00 - 22:00 CEST

The adventure takes place in the new Feywild Domain of Delight, Wonderia, a magical land where childlike fey creatures called wonderfey live. In this adventure, the characters are summoned to Wonderia by wonderfey. The wonderfey ask the characters to serve as their guardians during their journey to the Forbidden Mountain where it is rumored the Monster of Wonderia lives.

The “Monster of Wonderia” is a two-hour adventure for 1st through 4th-level characters part of the Dungeoncraft Spotlight Program using the new mechanics found in “Domains of Delight: A Feywild Accessory” supplement.

Bemærk:

Spillet er primært henvendt til begyndere, der aldrig har spillet et AL spil før – der er dog afsat to billetter til et par veteran-hjælpespillere.

Spillet er RP tungt og inviterer til en rig rollespilsoplevelse, så kommer du får at slå gobliner ihjel er det ikke her du finder dem – faktisk kan modulet gennemføres helt uden kamp 🙂

Har du brug for hjælp til karakterskabelse? Så skriv en kommentar herunder, så kan vi sætte en karakterskabelses-session op online i løbet af uge 42.

Detaljer

Dato:
22 oktober 2021
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Sted

Discord
Hjemmeside:
https://discord.gg/AatpDtq

Arrangør

Casper Kirketerp-Helenius
E-mail:
casper@casperhelenius.dk

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Deltagere

Resterende billetter

 • DM: 0 tilbage
 • Rookie-spiller: 1 tilbage
 • Veteran - Casper Akto: 0 tilbage
 • Veteran - Sara K-H: 1 tilbage
Navn Type Status
Casper Kirketerp-Helenius DM Going
chrisac Rookie-spiller Going
papster Rookie-spiller Going
Casper Akto Kanstrup Veteran - Casper Akto Going

Bemærk: Alle arrangementer på dnd-al.dk betragtes som organiseret af den som har lavet opslaget, medmindre der i opslaget står angivet en anden organisator. Dnd-al.dk er et samlingspunkt for folk og stilles gratis til rådighed. Arrangementer med betaling for deltagelse kan forekomme for eksempel donationer til velgørenhed. Betaling ved sådanne arrangementer er udelukkende en sag mellem organisator og deltagere. Dnd-al.dk har intet med dette at gøre.

2 tanker om “WBW-DC-FDC-04 – The Monster of Wonderia

 1. chrisac

  Hej.

  Jeg spillede mit første spil i Fanatic for et par uger siden. Min wizard er nu level 2, men jeg er lidt i tvivl om, hvad der sker med min karakter nu – udover at jeg skal vælge retning og så videre. Mon nogen har tid til at guide mig i den rigtige retning i løbet af ugen? Eller ville det være bedst at starte med en ny karakter?

  Dbh. Christoffer

 2. Casper Kirketerp-Helenius Indlægs forfatter

  Hej Christoffer,

  Jeg vil klart anbefale dig at bruge DnDBeyond, også uden at du behøver at købe alle bøgerne derinde (igen). Brug det til at få det grundlæggende i level-stigningen ind under huden: Når du stiger level på din karakter på DnDBeyond, fortæller sitet dig i store træk hvad der sker: Du får flere hitpoints (gennemsnittet af din hit die), du får nok flere spell slots, du skal vælge skole (som wizard), etc. Det er en super måde at “få det ind under huden” på.

  Ellers sætter jeg gerne en Q&A session op på tirsdag på Discord hvor vi kan tage sådanne spørgsmål op 🙂

  //Casper, DM

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.