Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DC-PoA-Conmar07-Counting Kobolds

26 maj 2021 @ 18:00 - 22:00 CEST

A mysterious stranger by the name of Uman Warf, has sent you a cry for help, promising wealth in return, but no one seems to have ever heard of him before… Is he hiding something or someone…?

DC-PoA-Conmar07-Counting Kobolds is playable as part of the AL Seasonal campaign, so players can join in on these adventures with a new 1st-level character using the creation guidelines in the DDAL Player’s Guide.

*English Below*

BEMÆRK: Grundet pladskrav og de generelle retningslinjer i samfundet for tiden, så er der ikke mulighed for at deltage som drop-in og det er påkrævet man medbringer de ting man selv skal bruge, herunder terninger.

Derudover så er der krav om at man kan fremvise et coronapas, der viser man er vacineret, tidligere smittet eller er testet negativ indenfor de seneste 72 timer.

Spiltid: Spillet er sat til 4 timer

DM: Martin Akto Kanstrup

Spilbilletter: Der er 5 spillerbilletter tilgængelige til at reservere en plads til spillet. Billetterne åbner den 17/5 klokken 18

 

NOTE!: Because of limited space and guidelines from the government at the moment, there isn’t a possibility to join without a ticket, also you are required to bring what you need to play, including dice.

Also note that you are required to have a corona passport, that shows you have either been Vaccinated, have been sick with Corona prior or a test with a negative result within the latest 72 Hours.

Playtime: A game estimated to be 4 hours

DM: Martin Akto Kanstrup

Gametickets: There will be 5 tickets up for reservation, these can be reserved from the 17th of May at 6 PM

 

COVID-19 pr. 01.08.20

Sundhedsmyndighederne har anbefalet os en række mindre justeringer for ikke at være med til at lade COVID sprede sig i Danmark igen.

Anbefalingerne er som følger:

  • Ikke flere end 5 spillere plus DM ved hvert bord.
  • Det skal være muligt at holde een meters afstand mellem deltagerne.
  • Derudover bør der være god plads på spillestedet til at holde den anbefalede afstand på minimum 1 meter til andre personer i rummet
  •  Deltagere, i risikogruppen, som f.eks. astmatikere, diabetikere og andre med lunge/kredsløbsdiagnoser eller lignende, opfordres til at bære mundbind når der spilles, og selvom afstanden på een meter holdes.
  • Vi bør på forhånd kende antallet af spillere der kommer, hvorfor det frarådes at tillade walk-ins i en periode, så vi ikke overstiger det anbefalede antal spillere.
  • Endelig skal vi igen minde om at alle bør udvise fornuft og ansvarlighed i forhold til hinanden, så er du den mindste smule sløj, har ømme muskler, er tung i hovedet eller bare almindeligt utilpas, så meld fra og snup et spil ugen efter istedet. Når du melder fra, så giv gerne din DM besked, enten med et opslag på Facebook hvor du tagger DMen eller som en kommentar på begivenheden på hjemmesiden.

Ovenstående fremgangsmåden bliver desværre standarden i en ikke nærmere specificeret periode, men jo bedre vi er til at overholde det, jo kortere bliver perioden. Som det hele tiden har været tilfældet, følger vi i Adventurers League Danmark løbende situationen, og holder jer orienteret om anbefalingerne i forhold til vores fælles hobby. Tak fordi i er med til at passe os alle sammen.

Detaljer

Dato:
26 maj 2021
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , ,

Sted

Dice n’ Drinks
Sankelmarksgade 15
Aalborg, Nordjylland 9000 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
25 12 12 19
Hjemmeside:
dicendrinks.com

Arrangør

Adventurers League Aalborg

Kampagne

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Deltagere

Resterende billetter

  • GM: Martin Akto Kanstrup: 0 tilbage
  • Spiller/Player: 1 tilbage
Navn Type Status
Casper Akto Kanstrup Spiller/Player Going
Martin Akto Kanstrup GM: Martin Akto Kanstrup Going
Rasmus Søgaard Jacobsen Spiller/Player Going
camillal-nielsen Spiller/Player Going
Kasper Plejdrup Spiller/Player Going

Bemærk: Alle arrangementer på dnd-al.dk betragtes som organiseret af den som har lavet opslaget, medmindre der i opslaget står angivet en anden organisator. Dnd-al.dk er et samlingspunkt for folk og stilles gratis til rådighed. Arrangementer med betaling for deltagelse kan forekomme for eksempel donationer til velgørenhed. Betaling ved sådanne arrangementer er udelukkende en sag mellem organisator og deltagere. Dnd-al.dk har intet med dette at gøre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.