Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Season 10 Marathon

14 april 2021 @ 19:00 CEST

Så vil jeg begive mig ud i et store foretagende ved at køre en season 10 marathon. Den vil indholde alle season 10 tier 1 spil og begge epics, og vil køre over de næste 3½ uge om onsdagen og lørdagen.

DIsclaimer: Jeg skal gøre mit bedste for at overholde dato og tid til spillene. Skulle det ske at jeg bliver nødt til at ændre dato på et spil, og forhindre dig i at deltage, vil du selvfølgelig få pengene tilbage for spillet.

DM: Kasper Knutzen

Billetter: Billetterne til spillene kan skaffes på to måder:

 1. Ved at melde sig til dette opslag melder man sig til alle 7 moduler, og her reserveret plads til alle spillene (Alle billetter udsolgt).
 2. Ved at melde sig til de individuelle spil (hvis der er plads), melder man sig kun til det ene spil.

Billetterne til spillene som samlet pakke er tilgængelige søndag d. 11. april 2021 kl. 18.00. BIlletterne til individuelle spil bliver tilgængelige hen af vejen, hvis der er pladser tilbage.

Update: Da alle billetterne er blivet udsolgt, åbner jeg Venteliste billetterne for alle spillene tirsdag d. 13/4 kl. 18.00, i tilfælde af afbud.

Pris: Det koster 20 kr. at deltage i spillet pr. spil. Melder man sig til alle spillene på en gang koster det 140 kr. Betaling foregår via mobliepay og overføres til box: 6289YA enten inden hver spil, eller efter tilmelding ved tilmelding til alle spil.

Venteliste: Hvis at alle billetter til spillet er taget, og du stadig har interesse i at deltage, kan du tage en venteliste-billet.  Hvis at der er afbud til spillet, får den første på ventelisten prioritet til at deltage i spillet.

Mødetid: Mød op til spillet minimum 10 minutter før spilstart. Er man forsinket, så giv mig besked via facebook, Discord (KKnutzen#3540), eller sms (40 36 26 87). Møder man ikke op til denne tid, mister man retten til pladsen, og denne overgår derefter til første spiller på ventelisten.

Karakter setup:
• Inden spilstart sørg for at din karakter allerede er sat op på roll20, importeret til spillet, og klar senest 10 minutter inden spilstart.
• Hav et link til dit adventurers league logsheet tilgængelig på dit charactersheet under Bio & Info.
• Ved brug af dndbeyond og beyond20 plugin’et er du selv ansvarlig for for at importere et token med tilhørende charactersheet. Sørg derudover for at have et link til din dndbeyond character linket i Bio & Info.
• Hvis du har brug for hjælp, så send mig en besked i god tid, og jeg vil være tilgængelig til at hjælpe.

Bekræftede maraton deltagere (5/5):


Hvis du kan lide mine spil, og gerne vil hjælpe med at støtte yderligere til køb af materialer, såsom nye eventyrmoduler, bøger og lignende, er du velkommen til at smide et lille tip over mobilepay til box: 6289YA.
Dette er fuldkommen frivilligt og ikke forventet på nogen måde, men det er meget værdsat, hvis du har lyst.

Detaljer

Dato:
14 april 2021
Tidspunkt:
19:00
Pris:
140 kr.
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Roll20 + Discord
Hjemmeside:
https://discord.gg/SsQ8TmR

Arrangør

Kasper Jacobi Knutzen
E-mail:
kasperknutzen@gmail.com

Kampagne

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Deltagere

Resterende billetter

 • Maraton Billetter: 0 tilbage
Navn Type Status
Sebastian Jørgensen Maraton Billetter Going
Morten Bech Haburg Maraton Billetter Going
rasmuskaaehansengmail-com Maraton Billetter Going
halfdanholm Maraton Billetter Going
Michael Nanfeldt Maraton Billetter Going

Bemærk: Alle arrangementer på dnd-al.dk betragtes som organiseret af den som har lavet opslaget, medmindre der i opslaget står angivet en anden organisator. Dnd-al.dk er et samlingspunkt for folk og stilles gratis til rådighed. Arrangementer med betaling for deltagelse kan forekomme for eksempel donationer til velgørenhed. Betaling ved sådanne arrangementer er udelukkende en sag mellem organisator og deltagere. Dnd-al.dk har intet med dette at gøre.

1 tanke om “Season 10 Marathon

 1. Kasper Knutzen (KKnutzen) Indlægs forfatter

  Hej alle sammen.
  Dejligt at se så mange tilmeldte. Jeg vil dog minde jer om at jeres billetter kun er gældende efter betaling af de 140 kr. for spillene via mobilepay til box: 6289YA (Inkluder gerne jeres navn).
  Billetterne til marathonet (dvs. reservation til alle spillene) er åbne til tirsdag d. 13/4 kl. 18.00, hvorefter ledige pladser til DDAL10-00 Ice Road Trackers vil blive åbnet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.