Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

DDAL08-07 Into the Dark – Tier 2

25 februar 2021 @ 20:00 - 23:00 CET

When one of the Lords of Waterdeep asks you to root out a threat to the city, you respond to the call. Prepare for a foray into Undermountain.
Part One of the Vampire Hunt trilogy.
A Two-to-four Hour Adventure for Tier 2 Characters (APL 5).

DM: Kasper Knutzen

Pris: Det koster 15 kr. at deltage i spillet. Betaling foregår via mobliepay og overføres til box: 6289YA inden spilstart.

Billetter: Billetter til spillet er tilgængelige onsdag d. 24. februar 2021 kl. 18.00.

Venteliste: Hvis at alle billetter til spillet er taget, og du stadig har interesse i at deltage, kan du tage en venteliste-billet.  Hvis at der er afbud til spillet, får den første på ventelisten prioritet til at deltage i spillet. Billetterne til ventelisten åbner også onsdag d. 24. februar 2021 kl. 18.00. Hvis at du deltager i spillet fra en ventelist-billet foregår betalingen derefter.

Mødetid: Mød op til hver session minimum 10 minutter før spilstart. Er man forsinket så giv mig besked via facebook, Discord (KKnutzen#3540), eller en sms (40 36 26 87). Møder man ikke op til denne tid mister man retten til pladsen i spillet og pladsen overgår pladsen til første spiller på ventelisten hvis relevant.

Character setup: Inden spilstart sørg for at din karakter allerede er sat op på roll20, importeret til spillet, og klar senest 10 minutter inden spilstart. Som en del af dette hav gerne et link to dit adventurers league logsheet tilgængelig på dit charactersheet under Bio & Info. Ved brug af dndbeyond og beyond20 plugin’et er du selv ansvarlig for for at importere et token med tilhørende character-sheet, og sørg for at have et link til din dndbeyond character linket i Bio & Info på dit charactersheet. Hvis du har brug for hjælp så send mig en besked og jeg vil være tilgængelig en time får spilstart til at hjælpe.

Bemærk!! Da spillet er tiltænkt de spillere, som ikke får spillet så meget, vil jeg opfordre “stamkunderne” til at vente til d. 25 med at tilmelde sig spillet (Jeg går ud fra at i godt ved hvem i er)


Hvis du kan lide mine spil, og gerne vil hjælpe med at støtte yderligere til køb af materialer, såsom nye eventyrmoduler, bøger og lignende, er du velkommen til at smide et lille tip over mobilepay til box: 6289YA.
Dette er fuldkommen frivilligt og ikke forventet på nogen måde, men det er meget værdsat, hvis du har lyst.

Detaljer

Dato:
25 februar 2021
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Hjemmeside:
https://app.roll20.net/join/9990489/CTW1sg

Sted

Roll20 + Discord
Hjemmeside:
https://discord.gg/SsQ8TmR

Arrangør

Kasper Jacobi Knutzen
E-mail:
kasperknutzen@gmail.com

Seasonality

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Deltagere

Resterende billetter

  • Casper Akto Kanstrup: 0 tilbage
  • Spiller/Player: 1 tilbage
  • Venteliste: Ubegrænset
Navn Type Status
Casper Akto Kanstrup Casper Akto Kanstrup Going
Steen SG Spiller/Player Going
Christian Bech Spiller/Player Going
Dennis Saxtorph Spiller/Player Going

Bemærk: Alle arrangementer på dnd-al.dk betragtes som organiseret af den som har lavet opslaget, medmindre der i opslaget står angivet en anden organisator. Dnd-al.dk er et samlingspunkt for folk og stilles gratis til rådighed. Arrangementer med betaling for deltagelse kan forekomme for eksempel donationer til velgørenhed. Betaling ved sådanne arrangementer er udelukkende en sag mellem organisator og deltagere. Dnd-al.dk har intet med dette at gøre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.