Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CCC-WWC-05 Tyrant of Orcs – Tier 2

2. december 2020 @ 19:00 - 23:00 CET

Gratis

The attempted destruction of three platinum discs called the Tenets of Bane has gone awry, releasing the souls of their former owners back into the world of the living. Priestess Malana Homwell once again calls for aid from the Moonsea’s factions to track down and eliminate these vile Banites, who call themselves the Servants of Strife. Can you locate the blackguard Mace Dred and stop him before he causes even more death and destruction?

A 2-3 hour adventure for 5th-10th level characters (APL 8)

Femte del af “The Tenets of Bane” serien. Spillere i tidligere moduler vil få forhåndsret til deltagelse i senere afviklede moduler. Der er ikke krav om at man deltager med samme karakter hele vejen.

Der laves venteliste-billetter, som man er velkommen til at tage, men man kommer kun til at deltage i spillet, hvis en af prioritets-spillerne falder fra. Send en PB på Messenger eller Discord til arrangøren, hvis du tager en venteliste-billet, så man nemt kan komme i kontakt med dig.

Venligst sørg for at uploade karakteren (inklusiv token) til spillet på Roll20 senest dagen før spillet. Og vær klar på Roll20 og Discord senest 10 minutter før spilstart.

Detaljer

Dato:
2. december 2020
Tidspunkt:
19:00 - 23:00 CET
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Hjemmeside:
https://app.roll20.net/join/8913025/KXDIpA

Sted

Roll20/Discord

Arrangør

Henning Eriksen
Telefon:
61205863
E-mail:
henning.eriksen@hotmail.com

Deltager

Billetter er ikke tilgængelige, da denne begivenhed er overskredet.

Bemærk: Alle arrangementer på dnd-al.dk betragtes som organiseret af den som har lavet opslaget, medmindre der i opslaget står angivet en anden organisator. Dnd-al.dk er et samlingspunkt for folk og stilles gratis til rådighed. Arrangementer med betaling for deltagelse kan forekomme for eksempel donationer til velgørenhed. Betaling ved sådanne arrangementer er udelukkende en sag mellem organisator og deltagere. Dnd-al.dk har intet med dette at gøre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.