Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DDAL09-11 Losing Fai – Tier 2

18 oktober 2020 @ 18:00 - 23:59 CEST

Fai Chen has gone missing from Mahadi’s Traveling Emporium, and the merchant sends you a note asking you to rescue him. You’ll have to do it without angering the master of the emporium, whose protection is crucial to your sacred mission. But in the Nine Hells, how much can you really trust someone you call friend?
A Four to Six-Hour Tier 2 Adventure (APL 8).

DM: Kasper Knutzen

Billetter: Der er reserverede billetter til de 4 tilmeldte til mit sidste aflyst spil (link), som ikke meldte afbud. Derudover da vi havde en afmelding er der også en billet til den første på ventelisten. Hvis ikke i kan deltage, så bare lige smid mig en besked.

Venteliste: Som noget nyt prøver jeg også at lave billetter til en venteliste. Så at hvis at der er afbud til spillet bliver det den første på ventelisten som får prioritet til at deltage i spillet. Billterne til venteliste åbner onsdag d. 14/10 kl. 18.00

Til Spillere: Mød op til spillet 5 minutter før spilstart, med en character allerede lavet på roll20 og importeret til spillet klar til spilstart.

Note: Spillet er 4 timers med 2 bonus objectives på 1 time stykket, dvs. 6 timers spil. Jeg forventer at spille begge bonus objectives, og derfor kan spillet sagtens gå over tid. Hvis dette er problem for dig vil jeg anbefale at skippe det her spil.

 

Hvis du kan lide mine spil og gerne vil hjælpe med at støtte til at køb materialer, så som nye eventyrmoduler og bøger, er du velkommen til at smide et lille tip over mobilepay til box: 6289YA.
Dette er fuldkommen frivilligt og ikke forventet på nogen måde, men er meget værdsat, hvis du har lyst.

Detaljer

Dato:
18 oktober 2020
Tidspunkt:
18:00 - 23:59
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,
Hjemmeside:
https://app.roll20.net/join/8693744/oRkmlQ

Sted

Roll20 + Discord
Hjemmeside:
https://discord.gg/SsQ8TmR

Arrangør

Kasper Jacobi Knutzen
Telefon:
40362687
E-mail:
kasperknutzen@gmail.com

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Deltagere

Resterende billetter

  • Paaske: 0 tilbage
  • Desirée Viking: 0 tilbage
  • Henrik Krøjmand: 0 tilbage
  • Tsukuyomi: 0 tilbage
  • Spiller/Player: 0 tilbage
  • Venteliste | Waitlist: Ubegrænset
Navn Type Status
Paaske Paaske Deltager
Henrik Krøjmand Henrik Krøjmand Deltager
Desirée Viking Desirée Viking Deltager
Tsukuyomi Tsukuyomi Deltager
Morten Dreier Spiller/Player Deltager

Bemærk: Alle arrangementer på dnd-al.dk betragtes som organiseret af den som har lavet opslaget, medmindre der i opslaget står angivet en anden organisator. Dnd-al.dk er et samlingspunkt for folk og stilles gratis til rådighed. Arrangementer med betaling for deltagelse kan forekomme for eksempel donationer til velgørenhed. Betaling ved sådanne arrangementer er udelukkende en sag mellem organisator og deltagere. Dnd-al.dk har intet med dette at gøre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.