Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CCC-KUMORI-01-02 Wretches – Tier 1

13 august 2020 @ 18:00 - 22:00 CEST

Accused of impersonation and kidnapping, a pair of old sisters have found refuge in Abermoor. In their wake, they have left a trail of blood, and are pursued by a bounty hunter. Hired for their expertise, the adventurers have joined the pursuit.

A Two-Hour Adventure for 1st-4th Level Characters

COVID-19 pr. 01.08.20

Sundhedsmyndighederne har anbefalet os en række mindre justeringer for ikke at være med til at lade COVID sprede sig i Danmark igen.

Anbefalingerne er som følger:

  • Ikke flere end 4 spillere plus DM ved hvert bord.
  • Det skal være muligt at holde een meters afstand mellem deltagerne.
  • Derudover bør der være god plads på spillestedet til at holde den anbefalede afstand på minimum 1 meter til andre personer i rummet.
  • Deltagere, i risikogruppen, som f.eks. astmatikere, diabetikere og andre med lunge/kredsløbsdiagnoser eller lignende, opfordres til at bære mundbind når der spilles, og selvom afstanden på een meter holdes.
  • Vi bør på forhånd kende antallet af spillere der kommer, hvorfor det frarådes at tillade walk-ins i en periode, så vi ikke overstiger det anbefalede antal spillere.
  • Endelig skal vi igen minde om at alle bør udvise fornuft og ansvarlighed i forhold til hinanden, så er du den mindste smule sløj, har ømme muskler, er tung i hovedet eller bare almindeligt utilpas, så meld fra og snup et spil ugen efter istedet. Når du melder fra, så giv gerne din DM besked, enten med et opslag på Facebook hvor du tagger DMen eller som en kommentar på begivenheden på hjemmesiden.

Ovenstående fremgangsmåden bliver desværre standarden i en ikke nærmere specificeret periode, men jo bedre vi er til at overholde det, jo kortere bliver perioden. Som det hele tiden har været tilfældet, følger vi i Adventurers League Danmark løbende situationen, og holder jer orienteret om anbefalingerne i forhold til vores fælles hobby. Tak fordi i er med til at passe os alle sammen.

Detaljer

Dato:
13 august 2020
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
30 kr.
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Fanatic
Roskilde, Zealand 4000 Danmark

Arrangører

Jens Christian Tvilum
ALDK

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Deltagere

Resterende billetter

  • DM: 0 tilbage
  • Spiller: 2 tilbage
Navn Type Status
Michael Tegner Spiller Deltager
Michael fangel Spiller Deltager
Jens Christian DM Deltager

Bemærk: Alle arrangementer på dnd-al.dk betragtes som organiseret af den som har lavet opslaget, medmindre der i opslaget står angivet en anden organisator. Dnd-al.dk er et samlingspunkt for folk og stilles gratis til rådighed. Arrangementer med betaling for deltagelse kan forekomme for eksempel donationer til velgørenhed. Betaling ved sådanne arrangementer er udelukkende en sag mellem organisator og deltagere. Dnd-al.dk har intet med dette at gøre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.