Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DDAL09-02 Stopped At The Gate – Tier 1

24 maj 2020 @ 19:00 - 23:59 CEST

It’s been a long, arduous trip, but you’re finally here—Baldur’s Gate. You’re not out of peril yet, however, even if you’re leaving the lawless wilds behind you, the streets of the Gate still run red with blood. But you quickly find that arriving at the city wasn’t the biggest challenge at all, now you must convince the city’s rulers to grant asylum to you and those in your charge.
Part One of the Betrayal is in the Blood series of adventures.
A Two-to-Four Hour Tier 1 Adventure (APL 3)

DM: Kasper Knutzen

Billetter: Billetter åbner i morgen d. 23/05 kl. 18.00. Der er 2 begynder-billetter og 3 veteran-billetter. Hvis begynder-billetter ikke er taget d. 24/5 er de tilgængelige for alle.

Til Spillere: Mød op til spillet 5 minutter før spilstart, med en character allerede lavet på roll20 og importeret til spillet klar til spilstart.
Hvis du er ny til roll20 og har brug for hjælp så skriv til mig enten som kommentar her nedenunder eller på discord eller facebook. Så kan jeg hjælpe dig med at sætte det hele op. Mød gerne op minimum 30 min før spilstart, hvis du skal have hjælp.

Note (Læs inden tilmelding): Eventyret er Roleplay heavy og combat light. Så hvis du er mest til kamp-delen af D&D er dette nok ikke det rigtige spil for dig. Derimod er du til roleplay og mordmysterier er det nok det rette spil. Spillet er 2-4 timers, dvs. hovedmission tager 2 timer, men 2 optionel bonus opgaver. Jeg regner med at køre det hele så regn med et 4-5 timers spil, der kan gå til sent.

 

Hvis du kan lide mine spil og gerne vil hjælpe med at støtte til at køb materialer, så som nye eventyrmoduler og bøger, er du velkommen til at smide et lille tip over mobilepay til box: 6289YA.
Dette er fuldkommen frivilligt og ikke forventet på nogen måde, men er meget værdsat, hvis du har lyst.

Detaljer

Dato:
24 maj 2020
Tidspunkt:
19:00 - 23:59
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,
Hjemmeside:
https://app.roll20.net/join/7531308/a_dnZg

Sted

217

Arrangør

Kasper Jacobi Knutzen
Telefon:
40362687
E-mail:
kasperknutzen@gmail.com

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Deltagere

Resterende billetter

  • Begynder: 0 tilbage
  • Veteran: 0 tilbage
Navn Type Status
Cody Begynder Deltager
Jesper Bech Haburg Veteran Deltager
Philip Veteran Deltager
NielsM Begynder Deltager
Helgor The Devil Veteran Deltager

Bemærk: Alle arrangementer på dnd-al.dk betragtes som organiseret af den som har lavet opslaget, medmindre der i opslaget står angivet en anden organisator. Dnd-al.dk er et samlingspunkt for folk og stilles gratis til rådighed. Arrangementer med betaling for deltagelse kan forekomme for eksempel donationer til velgørenhed. Betaling ved sådanne arrangementer er udelukkende en sag mellem organisator og deltagere. Dnd-al.dk har intet med dette at gøre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.