Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DDEX2-6 Breath of the Yellow Rose – Tier 1

3 marts 2020 @ 18:00 - 22:00 CET

Munkene på Yellow Rose klostret har længe opholdt sig i deres hjem på toppen af Earthspur Mountains, hvor de praktiserer deres livsstil, der blandt andet siges at kunne give dem forlænget levealder. Der er rygter om at et af munkenes meditationsøvelser har bredt sig som en ny trend blandt de noble i Mulmaster. Desværre ser det ud til at der er nogle af dem der har prøvet det, er kommet meget galt afsted. Er det mon munkene der lader har besluttet sig for at gøre op med tyrannien i Mulmaster, eller det noget helt andet der foregår i byen?

Breath of the Yellow Rose er endnu et Mulmaster eventur fra sæson 2. Dette er et Tier 1 eventur, optimeret til level 3 karakterer.

Dem der kunne have lyst til lidt baggrundsviden om Mulmaster i sæson 2, kan finde det her: https://www.dmsguild.com/product/171064/Season-2-Narrative-Mulmaster

Der er 2 walk-in pladser på dagen, så hvis ikke du har fået reserveret en billet her på siden, har du stadig chance for at være med, ved at møde op på Dice & Drinks på dagen.

Tilmelding åben fra onsdag aften kl. 18.

Detaljer

Dato:
3 marts 2020
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Sted

Dice n’ Drinks
Sankelmarksgade 15
Aalborg, Nordjylland 9000 Danmark
Telefon:
25 12 12 19
Hjemmeside:
dicendrinks.com

Arrangører

Casper Uldal Olsen
ALDK

Seasonality

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Deltagere

Resterende billetter

  • DM: 0 tilbage
  • Spiller: 0 tilbage
  • Walk-in (kan ikke reserveres): 2 tilbage
Navn Type Status
Casper Olsen DM Deltager
Viktor Hansen Spiller Deltager
Olav Spiller Deltager
Martin S Poulsen Spiller Deltager
JohanBP Spiller Deltager
Rasmus Spiller Deltager

Bemærk: Alle arrangementer på dnd-al.dk betragtes som organiseret af den som har lavet opslaget, medmindre der i opslaget står angivet en anden organisator. Dnd-al.dk er et samlingspunkt for folk og stilles gratis til rådighed. Arrangementer med betaling for deltagelse kan forekomme for eksempel donationer til velgørenhed. Betaling ved sådanne arrangementer er udelukkende en sag mellem organisator og deltagere. Dnd-al.dk har intet med dette at gøre.