Lørdag den 25/9-2021 inviterer Adventurers League Aalborg indenfor til bal hos Spilforsyningen, Bispensgade 34, 9000 Aalborg!

Mød op med en dugfrisk level 1 Mist Hunters klar karakter, skabt efter retningslinjerne i Mist Hunters Character Guide. Du er også velkommen til at lave et opslag på Facebook-gruppen hvis du gerne vil have en gruppe at lave karakteren sammen med.

Fra kl. 10 spilles den første Mist Hunters epic, RMH-EP-01 The Grand Masquerade!  Epic’en udspiller sig i Port-à-Lucene, hvor én af byens kloge hoveder er forsvundet og een af byens ping’er, Alanik Ray, hvis identitet måske skjuler mere end hvad øjet ser, beder om jeres hjælp!

Epic’en slutter kl 14, og efter et kort benstræk er der mulighed for at spille videre, hvor der bl.a. inviteres til fortsættelsen af Mist Hunters med RMH-01 The Final Curtain og mulighed for andre spil iøvrigt. Følg med på siden, der opdateres efterhånden som DMs melder ind. Spilstart på eftermiddagens spil forventes at være kl. 15.

Øvrige spil lørdag eftermiddag:

Spil DM
RMH-01 The Final Curtain – Tier 1 Casper Akto
RMH-01 The Final Curtain – Tier 1 – Bord 2 Casper Kirketerp-Helenius
DDAL09-04 The Day of the Devil – Tier 1 Jonas “Bamze” Sørensen
CCC-GAD02-01 The Monster Within – Tier 1 Kasper Knutzen

Lokalerne udlånes venligst af Spilforsyning, en rigt udstyret bræt- og rollespilsbutik i udkanten af downtown Aalborg. Da vi låner lokalerne beder vi om at i ikke selv medbringer drikkevarer, men i stedet støtter butikken ved at handle hos dem.  Spilforsyningen har derudover et fremragende udvalg af brætspil samt rollespilsbøger og tilbehør, så tag bare den fede tegnebog med, der går penge ind ugen efter alligevel 🙂