(Opdateret 29-08-2018 08:18)

Vi glæder os rigtigt meget til at se så mange af jer som muligt i Byens Hus den 1/9-2018 fra kl. 9:30 til ALDKon 2018.

Her på siden har vi samlet en del af de informationer, som du kan have brug for, for at du får den fedeste dag ud af det.

Program

Dagen program finder du på siden her.

Medbring

Husk at medbringe terninger, blyant/viskelæder, notesblok og naturligvis den eller de karakterer du skal spille med samt tilhørende AL Log Sheets (hvis du ikke er drop-in spiller).

Vi kører 3 spor med spil i løbet af dagen. Til første spor, 2 timers spillene før frokost, er du velkommen til at komme med din vanlige karakter eller hvis du er helt ny så hjælper vi dig med at skabe een.

Til epic’en kan du spille videre på din nyskabte karakter eller på din gode, gamle kendte karakter, som du har forberedt på stradserne i Drums of the Dead.

Skal du være med til sæson-premieren på sæson 8, foretrækker vi at du medbringer en helt ny karakter så alle starter det samme sted. Du kunne så bruge karakteren til resten af rejsen igennem Waterdeep og sæson 8. Men det er naturligvis op til dig.

Hvor skal jeg sidde?

På dagen stiller vi plancher og flipovers frem, der fortæller dig hvor du skal sidde til Epic’en. Og ellers kan du altid spørge een af vores værter.

Kort

Byens Hus ligger lige ud til Roskilde store torv, Stændertorvet. Det tager knap 10 minutter at gå fra Roskilde Station til Byens Hus, og vi har fundet et kort til dig som du kan følge.

Indgangen til Byens Hus finder du imellem toilet-bygningen og det gamle sygehus. På Google Streetview billedet her, er indgangen til Byens Hus hvor du ser en dobbelt-glasdør. Glasdøren er nu fjernet, men indgangen er fortsat her. Indgangen er igennem åbningen og ind til højre.

Parkering

Hånden på hjertet, parkering i Roskilde er et helvede. De fleste steder finder du time-baseret parkering, inddelt i 3-timers intervaller.

Med denne søgning på Google Maps finder du de nærmeste p-pladser.

Anbefalingen er klart at ankomme med offentlig transport så vidt det er muligt.

Mad

Roskilde bugner af forskellige frokosttilbud. Da vi har fuld knald på rollespillet fra kl. 10, har du måske brug for et hurtigt afbræk, hvor du bliver solidt betjent, får kvalitetsmad hver gang og samtidig støtter een af de lokale.

Vi har lavet en aftale med Lenes Streetfood, der ligger på Stændertorvet, få skridt fra indgangen til Byens Hus. Lene tilbyder, at du med en madbillet i hånden kan gennemføre et rul med en d20 og derved fastsætte rabatten på din frokost. Vi kalder det “Rul din Rabat!”. ALDK stiller en mand til rådighed ved Lenes Streetfood til at hjælpe med rul og opnotering af den rullede rabat.

Snacks

NørdKlub Roskilde har tilbudt at slå en bod op med drikkevarer og snacks til favorable priser. Alle pengene går direkte til NørdKlub Roskilde til at dække indkøb af varer, bøger, udstyr, figurer og lignende til klubben selv.

Jeg ved det, jeg er sent ude. Kan jeg stadig tilmelde mig?

Træk vejret og lad os kigge på det.

Start med at kigge på begivenhederne for dagen. Vi har slået både formiddagsspil, epic og sæson 8 premiere op, så er der pladser tilbage finder du dem her.

Når du har fundet en plads skal du være logget ind – eller registrere dig og logge ind – før du kan booke en plads. Når du først er logget ind og der er ledige pladser tilbage, trykker ud bare på knappen “Bestil” ud for den billet-type du vil have. Husk at booke billet til henholdsvis det rigtige bord og det rigtigt tier (level).

Shoot! Jeg har glemt mit character-sheet!

Frygt ej! Vi medbringer et arsenal af både blanke sheets og forud-skabte karakterer, så du slipper ikke for at have det sjovt sammen med os andre! 🙂