Velkommen til ALDKOnline 2019 info-siden.

Hvad er ALDKOnline 2019? Kort fortalt en con – altså en samling af AL D&D spil for spillere og andre interesserede – der udelukkende afholdes online. Du behøver altså ikke stryge skjorten og sætte håret for at deltage, istedet kan du nøjes med et headsæt med en anstændig mikrofon og en rimeligt stabil internetforbindelse. Vi bruger mestendels platformene Discord og Roll20, og har vejledninger til det meste her på siden.

Vi har i øjeblikket åbent for DM registreringer, og så snart vi føler at vi har dækket så meget af de 2 døgn af med DMs lukker vi op for spil og spiltilmelding! Det er klart, at jo flere der melder sig til DM tjansen, jo flere spillere kan vi lokke med! Som DM er du ikke forpligtet til at tage alle slots hele weekenden, men har du lyst til at køre bare et 2-timers scenarie lørdag aften er du velkommen til at signe op til dét.

Allerede nu kan vi lokke med, at der er mulighed for at spille nogle af 8 timers scenarierne, der kun yderst sjældent slås op. Derudover kører vi lørdag eftermiddag den store epic, DDEP00-01 The Red War, der historisk følger tiden efter Mulmasters fald i Mulmaster Undone, så meld dig til som DM og vær med til dette stor-slåede 4-tiers slag!

Alle spil spilles – på godt og ondt – efter sæson 8 reglerne.

Siden her holder vi løbende opdateret med nyt om eventet. Hold øje med siden og Facebook for at få de seneste nyheder om eventet.