Den 1. september 2018, kl. 9:30 slår vi dørene op til hvad vi kalder ALDKon 2018. Vi indtager Byens Hus, centralt placeret på Stændertorvet og ca ti minutters let trav fra Roskilde Station.

Dagen kommer til at byde på alt hvad såvel et nysgerrigt som et erfarent rollespilshjerte kan begære.

Har du aldrig prøvet Dungeons & Dragons eller er Adventurers League helt nyt for dig, så har du mulighed for at komme og snuse til begge dele allerede fra dørene åbner. Vi hjælper dig med at skabe din måske første karakter, sætter dig ind i Adventurers League og inviterer dig til at spille med i et en- eller to-timers eventyr. Er du erfaren spiller, er du selvfølgelig velkommen til at komme og være med til at hjælpe nye spillere godt på vej eller få hjælp til at gøre din eksisterende karakter klar til den nye sæson 8.

Kl. 13 starter dagen hoved-event. Vi buldrer løs på døde-trommerne når Epic’en ‘Drums of the Dead’ ruller igennem gangen og rummene i det Gamle Hospital – som Byens Hus er. Og bedre bliver omgivelserne vel næppe, når nogle af spillerne skal finde medicinen mod de udøde, der invaderer øen Chult, mens andre spillere skal nedkæmpe skurkene der står bag invasionen. Her er der plads til alle spillere, både de nye der er kommet forbi for at snuse til D&D og Adventurers League, men også til de garvede, der har hård hud på fingrene af at kaste med terninger!

Efter epic’en bliver der mulighed for at få prøvekørt eventuelt nyt, magisk udstyr, da vi ruller lidt to-timers historier ud til de spillere, der bare ikke kan få nok!

Vi lukker og slukker når klokken bliver 19:30. Vi inviterer altså til åbent bal med ti timers rollespil i de mest centrale omgivelser man kan ønske sig. Vi glæder os til se såvel nye som velkendte ansigter, og håber at i alle vil være med til at gøre denne dag helt igennem fantastisk for hinanden!

Hele arrangementet er ganske gratis at deltage i, fra morgen til aften!

Du er velkommen til at give besked om at du kommer på forhånd på vores Begivenhedsside. Dette er hverken et krav eller en forventning, men giver os et forhåndsindtryk af, hvor mange der kommer. Bemærk, at det kræver at du registrerer en bruger her på sitet for at du kan tilmelde dig.