Så ligger programmet for ALDKon 2018 fast!

Først og fremmest skal det offentliggøres, at vi fra vi åbner dørene kører efter sæson 8 reglerne. Det vil sige, at du som garvet spiller har et par dage til at sætte dig ind i de nye regler inden du sætter dig ved bordet som spiller eller DM.

Kl. 9:30 – Dørene åbnes
Kl. 10:00 – 13:00 – Workshops for nye spillere og om sæson 8, samt 1- og 2-times introduktionsspil for begyndere og øvede.
Kl. 11:30 – kl. 12:50 – Småspil og frokost med “Rul din Rabat!” hos Lene’s Streetfood på Stændertorvet
Kl. 13:00 – kl. 16:30 – Epic: Drums of the Dead
Kl. 17:00 – kl. 21:00 – Sæson 8 premiere med særligt 4 timers eventyr!
Kl. 21:30 – Tak for i dag!

Er du ny spiller med en interesse for at høre mere om D&D og Adventurers League, er du velkommen til at komme og være med fra vi åbner dørene kl. 9:30. Bered dig på en fantastisk dag med hjælp til at skabe en karakter, introduktionsspil og ikke mindst den store epic, hvor vi spiller et 3-timers eventyr, der inkluderer en masse andre spillere på tværs af 10-15 borde!

Bemærk, at dørene står åbne for nye, uerfarne spillere helt frem til epic’en starter.

Det samme gør sig gældende for de erfarne eller garvede spillere, som vi tilbyder en introduktions-workshop til de nye regler der gælder for sæson 8, inden vi kaster jer ud i både hyggespil og epic.

ALDKon 2018 er et gratis arrangement, for alle med interesse i Dungeons & Dragons og Adventurers League. Dagen er bragt til live via vores organisatorer, dungeon mastere, spillere og ikke mindst sponsorerne hos Roskilde Kommune, der stiller Byens Hus til rådighed for os, og Lenes Streetfood, der byder op med god rabat til frokosten. Også tak til Nørdklub Roskilde, der stiller op med salg af drikkevarer og snacks.