Når du spiller AL i Historic-kampagnen – uanset om det er et sæson 3 modul, en sæson 4 hardcover, et CCC, sæson-agnostisk modul eller et sæson 9 eventyr – så får alle rundt om bordet en kopi af de(t) magiske item(s) i eventyret, når sessionen er forbi som de kan vælge at beholde.

Så kort sagt, finder du det kan du beholde det.

Der er selvfølgelig et “Men..”.

Der er lagt en grænse på hvor mange magiske items man kan have på sin karakter afhængigt af hvilket tier man er i. Er du level 3 og har du i forvejen et magisk item og finder du et federe item, så kan du droppe dit nuværende item og i stedet tage det nye. Du kan også lade det nye item være og beholde dit gamle.

TIER GRÆNSE FOR ITEMS
1 1
2 3
3 6
4 10

 

Vær opmærksom på, at magiske items også inddeles i sjældenhed (rarity). Common magic items, consumables (potions, scrolls og ammunition) samt Story Items (story items gælder kun for hardcover/bog-kampagner) tæller ikke med i din grænse for magiske items.

Alle karakterer kan bruge rariteterne uncommon, rare og very rare, men legendary items er specifikt kun tilladt for tier 4 karakterer. Finder din karakter et legendary item inden tier 4, så har du undtagelsesvist mulighed for at gemme det, dog skal grænsen for magiske items stadig overholdes.