Når du spiller AL så får alle rundt om bordet muligthed for at få en “kopi” af de(t) magiske item(s) i eventyret, når sessionen er forbi som de kan vælge at beholde.

Så kort sagt, finder du det kan du beholde det.

Der er selvfølgelig et “Men..”.

Der er lagt en grænse på hvor mange magiske items man kan have med på eventyr afhængigt af hvilket tier man er i. Er du level 3 og har du i forvejen et magisk item og finder du et federe item, så kan du droppe dit nuværende item og i stedet tage det nye. Du kan også tage det nye item og beholde dit gamle. Du må bare ikke tage flere ned til sessionen end grænsen herunder.

TIER GRÆNSE FOR ITEMS
1 1
2 3
3 6
4 10

Vær opmærksom på, at magiske items også inddeles i sjældenhed (rarity). Common magic items, consumables (potions, scrolls og ammunition)  er derogså begrænsninger på. Find dem i Adventurers League Players Guide.

Alle karakterer kan bruge rariteterne uncommon, rare og very rare, men legendary items er specifikt kun tilladt for tier 4 karakterer. Finder din karakter et legendary item inden tier 4, så har du undtagelsesvist mulighed for at gemme det, dog skal grænsen for magiske items stadig overholdes.