Dungeon Master Belønninger

Denne oversatte udgave af S9 Adventurers League Dungeon Master Rewards er alene ment som en venligt hjælpeværktøj. Enhver tvivl der opstår på baggrund af oversættelse skal søges løst via det oprindeligt udgivne forlæg. Vi henviser i dokumentet til Wizards of the Coast’s hjemmeside i alle links, omend mange af de nævnte ressourcer på findes på vores egen Ressource-siden via topmenuen.

Dungeon Master Belønninger

Som Dungeon Master for D&D Adventurers League (DDAL) optjener du belønninger (DM Rewards), som du kører spil. Du optjener en DM Reward for hvert kampagne eventyr eller CCC eventyr du kører, og du optjener én DM Reward for hver fire timer du DM’er et eventyr udgivet til 5. udgave af Wizards of the Coast. Du kan bruge en optjent DM Reward på en af følgende måder.

1. Mulighed: Level Stigning

En af dine karakterer opnår et level plus en mængde guld baseret på deres tier før de stiger i level. Se tabellen Dungeon Master Guld Belønninger nedenfor, for mere information

Tier GP Optjent
1 80 gp
2 240 gp
3 1.600 gp
4 6.000 gp
Dungeon Master Guld Belønninger

2. Mulighed: Magisk Genstand

En af dine karakterer fra den kampagne du kørte et spil i modtager et magic item uddelt i eventyret. Forgotten Realms karakterer kan kun modtage genstande fra Forgotten Realms eventyr, og Eberron karakterer kan kun modtage genstande fra Eberron eventyr.
Er karakteren der modtager genstanden af en lavere Tier end eventyret du kørte, skal karakteren holde genstanden i reserve indtil de stiger til den passende tier, hvorefter de da kan udnytte genstanden.
Mens en genstand holdes i reserve tæller det ikke imod deres magic item limit, men når de kan tilføje det til karakteren, gør det.

3. Mulighed: Kampagne Belønninger

I stedet for at bruge de DM Rewards du har optjent til at hæve en karakters level eller modtage en magisk genstand kan du vælge at samle dem i en “pool” og bytte dem til andre specielle belønninger som beskrevet nedenfor.
Alle DM Rewards optjent som DM for Kampagne Eventyr fra enten Forgotten Realms kampagnen (Avernus Rising) eller Ebberon Kampagnen (Oracle of War), eller ved at køre hardcover eventyret Baldur’s Gate: Descent Into Avernus, kan samles i en enkelt “pool” til dette formål. De behøves ikke noteres seperat.

Du må IKKE tilføje DM Reward optjent fra CCC eventyr til denne pool.

Du kan bruge eventuelle DM Rewards fra din “pool” på en hver af de Kampagne Belønninger beskrevet nedenfor, dog må du kun tildele en belønning til en karakter fra kampagnen som belønningen er fra.

Kampagne Belønninger

Inglorious Redemption

Infernalske Kæledyr

Der kræves ingen stat blok, siden disse Små ‘nusse-bamser’ ikke må deltage i eller forstyrre kamp. Få dig en, navngiv den, beskriv den… kram den, og gør den din egen!

Reward Pris Tier Min. Kæledyr Noter
1 2 Baby knogle snegl Infernalske snegle? Nuttet?
1 2 Dødshundehvalp Forsigtig… ellers får du et slemt bid… og endnu et slemt bid
1 2 Helvedeshundehvalp Fantastisk som transportabel, elskværdig håndvarmer
1 1 Slobberchops Killing (Tressym/bevinget kat) kvart størrelse og fire gange så led

Familiar

enhver karakter der kan kaste find familiar kan nyde et af disse infernalske smådyrs selskab.

Reward Pris Tier Min. Familiar Noter
3 2 Abyssal Kylling Du hørte rigtigt… og er den ikke nuttet?!
3 1 Slobberchops Afkom (Tressym/Bevinget Kat) Fuldvoksent afkom af den infamøse tressym
6 2 Imp Kurer Med speciale i levering og århundredets medarbejder tre gange i streg, en stjerne af en ansat hos den Infernalske Indskomsts Service. Denne imp mister Shapechanger egenskaben til fordel for følgende: Hellscape Pocket. Den besidder en personlig lommedimension der er i stand til at holde op til 10 pund i genstande. Kun kureren kan åbne lommedimensionen for at hente og placere genstande.
6 2 Slesk/Spytslikker Imp En tidligere barbed devil i Bel’s tjeneste under hans styre. Denne imp mister Shapechanger egenskaber til fordel for følgende: Hype. Denne sleske imp kan inspirere dens mester gennem rørende ord og messen, så længe den er inden for 30 fod. Dens mester modtager en d6, som den kan rulle og lægge til et enkelt ability check, attack rul, eller saving throw. Efter brug, kan impen ikke gøre det igen indtil dens mester har gennemført et long rest. Denne egenskab kan ikke bruges sammen med Bardic Inspiration. Hvis begge er i brug, tilføjes det højeste af de to tal til rullet.
6 2 Infernalsk Pseudodrage Et eksperiment der slog fejl dybt inde i Arkhans tårn, ligner dette væsen en lille abishai (farve valgt ved summoning) og er Lawful Evil i stedet for Neutral Good. Forstår også Infernal i tilføjelse til Common og Draconic. Ellers er den uændret i forhold til den typiske pseudodrage art.

Genstande – Magiske eller Ej!

Fra magere gale at de får Halaster til at virke så normal som enhver anden almægtig ærkemager i Rigerne.

Reward Pris Tier Min. Genstand Noter
3 1 Compressed Magic Pigment (rust)* acts as a potion of fire breath
3 2 Compressed Magic Pigment (silver)* acts as a potion of heroism
3 2 Compressed Magic Pigment (electrum)* acts as a potion of diminution
3 2 Compressed Magic Pigment (platinum)* acts as a potion of invulnerability
3 2 Compressed Magic Pigment (bronze)* acts as a potion of fire giant strength
3 3 Compressed Magic Pigment (gold)* acts as a potion of speed
3 3 Compressed Magic Pigment (copper)* acts as a potion of vitality
*særlig note angående compressed magical pigments egenskaber. De duplikerer effekterne af bestemte eliksirer der kan være ekstremt nyttige i de rette situationer. For at bruge dem skal pigmentet sprøjtes i ansigtet på brugeren, med deres mud åben og synlige tænder. Jeg ved godt at det er ulækkert… de ting vi gør for at overleve. BÆR VIDNE OM MIG!!!!!!!!!!!!

Genstande – Magiske Eller Ej! (Sæson 9 Gyldige*)

Reward Pris Tier Min. Genstand Noter
3 2 Soul Coins (3), fuldt ladede Vroom, Vroom!
6 3 Sword Wraith i en kasse (consumable, 1use only) Åben denne kasse som en action for at slippe denne tidligere helvedesrytters vrede fri imod dine fjender. Når kampen er overstået forsvinder helvedesrytteren for evigt.
3 2 Hellfire Våben Se Baldur’s Gate: Descent Into Avernus
6 2 Gauntlets of Flaming Fury Se Baldur’s Gate: Descent Into Avernus
6 2 Infernal Puzzle Box Se Baldur’s Gate: Descent Into Avernus
9 3 Battle Standard of Infernal Power Se Baldur’s Gate: Descent Into Avernus
9 3 Helm of Devil Command Se Baldur’s Gate: Descent Into Avernus
12 4 Obsidian Flint Dragon Plate Se Baldur’s Gate: Descent Into Avernus
*Disse Belønninger kan kun tildeles sæson 9 karakterer.

Fartøjer & Gangere (Sæson 9 Gyldige*)

Glem “Planar Opvarmning!” Suser du ikke af sted til lyden af de FORDØMTES skrig, så suser du SLET IKKE af sted!!!

Reward Pris Tier Min. Genstand Noter
6 2 Infernal War Machine – Devil’s Ride Se Baldur’s Gate: Descent Into Avernus; soul coins ikke inkluderet; kun brugbar i the Nine Hells
6 2 Infernal War Machine – Tormentor Se Baldur’s Gate: Descent Into Avernus; soul coins ikke inkluderet; kun brugbar i the Nine Hells
9 2 Infernal War Machine – Scavenger Se Baldur’s Gate: Descent Into Avernus; soul coins ikke inkluderet; kun brugbar i the Nine Hells
12 3 Infernal War Machine – Demon Grinder Se Baldur’s Gate: Descent Into Avernus; soul coins ikke inkluderet; kun brugbar i the Nine Hells
6 2 Knoglesnegl (Bone Whelk) Se Baldur’s Gate: Descent Into Avernus; soul coins ikke inkluderet; kun brugbar i the Nine Hells
6 2 Hellvedshveps (Hellwasp) Se Baldur’s Gate: Descent Into Avernus; soul coins ikke inkluderet; kun brugbar i the Nine Hells
6 2 Merrenoloth Flodbåd (Merrenoloth Skiff) En folding boat der forsvarligt kan bruges på floden Styx.
*Disse Belønninger kan kun tildeles sæson 9 karakterer.