D&D Adventurers League-spillestilen er Dungeons & Dragons som du kender det, med fortællinger sat i historie-faste rammer i form af en fortsat kampagne der udspiller sig som tiden går.

Vi spiller med D&D 5. udgaves regler og historierne foregår primært i dét området kaldet Forgotten Realms.

Kampagner

Der spilles på tværs af tre kampagner i D&D Adventurers League.

For alle nye karakterer gælder det at du skaber din karakter til den kampagne du vil spille i Forgotten Realms (de fleste moduler spilles her), i Eberron-kampagnen Oracle of War eller til Ravenloft Mist Hunters.

Forgotten Realms-kampagnen
Denne kampagne fornys årligt og følger Wizards of the Coasts officielle historie-linje, altså de eventyr-bøger der udgives. I øjeblikket er det The Wild Beyond the Witchlight. Kampagnen i Adventurers League understøtter spil for karakterer fra level 1 til level 20. Eventyrerne i serien har et kende-numrene, DDEX, DDAL og DDEP, i deres titel på DMsGuild.com og her på sitet.

Oracle of War-kampagnen
For de, der vil prøve noget anderledes, tilbyder Alternate-kampagnen spil i andre dele af multiverset end Seasonal- og Masters-kampagnerne, og er ikke struktureret på samme måde som disse. De har en fast begyndelse og afslutning og byder på en mere sammenhængende fortælling. Den nuværende Alternate-kampagne foregår på verdenen Eberron og kaldes Oracle of War og tager karaktererne på en rejse fra level 1 til level 20!

Ravenloft Mist Hunters-kampagnen
Er du til gys og gru og dét der er værre, så kast dig ud i Ravenloft Mist Hunters kampagnen. Her tager vi på tværs af 12 moduler og 2 flerbords-spil – såkaldte epics – på rejse igennem nogle af de hårrejsende Domains of Dread, kendt fra Ravenloft-verdenen. Denne alternative kampagne løber over et lille års tid og karakterer vokser fra level 1 til level 8 i løbet af historien.

Eksisterende karakterer fra tidligere sæsoner

Gamle karakterer, der spillede AL for kortere eller længere tid siden, falder automatisk ind i Forgotten Realms-kampagnen, med mindre de er skabt til Oracle of War eller den skrinlagte Embers of the Last War kampagne.