Opdateret guide til Journeys through the Radiant Citadel

Drømmer du om at tage på rejse i fjerne dimensioner, i krydrede eventyr skrevet af nogle af de bedste modulforfattere med minoritets baggrund? Så er bogen Journeys through the Radiant Citadel helt sikker noget for dig.

Bogen blev udgivet midt i juli, og allerede nu forlyder det at nogle af eventyrerne både er hæsblæsende og sågar tårefremkaldende, så det er bare med at kaste sig ud i dem når i spiller Adventurers League. For nu er Adaptation Guiden – den guide, der beskriver evt begrænsninger, omstændigheder eller forholdsregler man skal have for øje når man spiller hard-cover eventyr, som Journeys through the Radiant Citadel reelt er.

Adaptation Guiden finder du lige her på siden.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.