Nye annonceringer til Adventurers League

Hvis ikke du har hørt det endnu, så er der spændende nyt på vej til Adventurers League spillere i hele verden.

Vi har Critical Role spil lige på trapperne, der skulle gerne åbnes for spillene her midt i Maj 2022.

Men! I forbindelse med Wizards’ ‘D&D Direct’ stream i forrige uge, der blev hele to settings annonceret, som nu er bekræftet til Adventurers League spil:

  • Spelljammer. Eller ‘Orks in Space’ for de, der kan huske Muppet Show. Her kan du altså træde ombord i et rum-krydsende skiv og opleve eventyr fra helt nye verdener på bedste Star Trek møder D&D vis. Spelljammer er på rygtebasis den nye AL sæson og vi kan angiveligt se frem til en masse community-udgivelse der udforsker det store multivers der omgiver fantasy-verdenen Toril, hvorpå vi finder Forgotten Realms.
  • Dragonlance. Hvem husker ikke fortællingen og de omrejsende helte ledt an af Tanis Halv-elver med den nysgerrige kender, Tasselhoff Burrfoot og den stolte Solamniske kriger, Sturm Brightblade? En medrivende samling bøger fra midt-80’erne der for en del – undertegnede inklussiv – blev starten på en livslang forelskelse i Dungeons & Dragons. For nu ved vi blot at der kommer en settings-bog til November, men hvad der kommer af eventyr ved vi endnu ikke. Til gengæld er det bekræftet at Dragonlance og verdenen Krynn _bliver_ AL legal, men for nu må vi altså afvente og se hvad der kommer.

Der er altså udsigt til et rigtigt godt og solidt Adventurers League år i år, hvor vi virkelig kan komme til at rejse rundt i multiversets afkroge. Og er du hverken til lansekrig eller rumrejse, så er der stadig hundredevis af Forgotten Realms moduler at vælge imellem.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.