Ny alternativ kampagne annonceret. Kom med til Xhorhas!

Det har været rygtedes længe, men nu er trolden ude af æsken.

Alternativ-kampagnen, Mist Hunters – der foregår i Ravenloft, nærmer sig sin ende. Men allerede nu er det annonceret, at den næste alt kampagne bliver Critical Role-kampagnen, der følger den netop udgive Call of the Netherdeep!

Guiden – til både spillere og DMs – er ude nu via Baldman Games’ Discord-server men kan også findes her hos os, og instruerer dig i hvordan du skal skabe din Xhorhas karakter. Guiden er gældende fra den 18/3-2022, så det er ikke meget længe vi skal holde vejret før vi kaster os ud i det Calamity-hærgede landskab.

Indtil videre må vi vente med at spille spil i Exandria da vi afventer adaptation guides til både Wildemount og Netherdeep bøgerne.

Er du helt lost på Critical Role, aner du ikke hvor Xhorhas er og er Calamity navnet på en gammel cowgirl for dig, så bare rolig, der er masser af baggrund at hente på YouTube. Så frygt ej, du er i de bedste hænder.

Så støv din indre Travis, Taliessin, Ashley, Laura, Marisha, Sam, Liam eller Matt af og kast dig ud i hvad Xhorhas og resten af verdenen Exandria ellers gemmer på.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.