Farvel, seasonality, historic, time-tælling og alt det andet. Goddag, sæson 11!

Klokken 20 i dag fik vi Adventurers League Players Guide v11.0. Jep, ingen sassy undertitel, bare et versions-nummer. Måske det ringer en ny tid ind, hvor vi ikke får nye regler hver sæson, men når det er nødvendigt? Det vil tiden vise. Ihvertfald er det en gedigen overhaling reglerne har fået!

Find og læs reglerne her: https://www.dnd-al.dk/alpg

Begreber som seasonality, historic og masters kampagner, time-tælling for at stige level, etc, er nu long gone.

Istedet skal vi bare spille. Spille D&D og ikke bekymre os så meget om vi spiller det ene eller det andet. Der er nu alene en Forgotten Realms kampagne, en Eberron Oracle of War kampagne og den nye Ravenloft Mist Hunters kampagne.

Af highlights kan vi gengive følgende:

  • Skab en ny level 5 karakter
  • Level op efter hver modul
  • Behold de magiske items du finder, men medbring kun det tier begrænsningen angiver (slut med at destruere items)
  • Finder party’et skatte med monetær værdi angivet, kan de tage dem med. Bruges de ikke i løbet af modulet, omsættes de til guld, der fordeles blandt karakterne ved spillets afslutning.
  • Slut med begrænsning på hvor guld du må have.

Vi mangler fortsat guidance til The Wild Beyond the Witchlight samt DungeonCraft vejledningen til forfatning af community-skrevne moduler – disse kommer om en uges tid. Dertil får vi en opdateret Forgotten Realms FAQ i det tidlige oktober og endelig Forgotten Realms Dungeons Masters Guide sådan midt i oktober.

Det blev tidligt jul i år 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.