Uhyggelig epic i Aalborg!

Nu er det ved at være. Vi skal have sparket Alternate-kampagnen, Mist Hunters, i gang! Dét gør vi i Aalborg hos Spilforsyningen, hvor Adventurers League Aalborg faciliterer afholdelsen af en lille spilledag den 25 September 2021.

Vi lægger ud kl. 10 med epic’en The Grand Masquerade, der inkluderer et solidt 4-timers multibordsspil – og vi lover fuld indlevelse for pengene med NPC’er og det hele! Resten af dagen er der mulighed for at spille andre spil indtil klokken 18, f.eks. Mist Hunters modulet RMH-01 The Final Curtain (næste modul efter epic’en).

Mist Hunter er den nye Alternate-kampagne til AL, hvor reglerne er markant anderledes og mere eksperimenterende end vi kender det. Du kan læse mere om Mist Hunters hos Yawning Portal-bloggen fra Wizards of the Coast.

Det er gratis at deltage, men vi opfordrer alligevel til at du fylder pottemånen inden du tager afsted, for Spilforsyningen er et rent slaraffenland med masser af brætspil og rollespilsgodter!

Du kan læse mere om eventet via dette link: https://www.dnd-al.dk/efteraarsbal-i-aalborg-med-mist-hunters-epic-og-mere-til/

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.