Opdatering til Masters-kampagnen

I forbindelse med at den nye historie-bue – Terminal Ambitions – til Masters-kampagnen ‘Dreams of the Red Wizards‘ snart har premiere, har Wizards’ AL Admin team opdateret Masters-kampagne reglerne, så det nu er blevet muligt at skabe en level 5 karakter til Masters-kampagnen.

Årsagen hertil skal findes i, at de ønsker at åbne op for at flere kan hoppe direkte ind i Masters-kampagnen uden først at skulle spille sig igennem de 4 første levels. Modsat kunne man mene at det amputerer hensigten med Masters-kampagnen som kampagnen for dem, der har spillet længe. Oh well.

Spændende er det at endnu en besnærende begrænsning fjernes, så mangler vi bare at vi må multi-class’e og bruge feats igen 🙂 #goAL!

Masters kampagne-dokumentationen er opdateret her på sitet og er tilgængeligt via www.dnd-al.dk/masterspg mens vores egen, nye Masters karakterskabelses-guide også er blevet opdatere med den seneste tilføjelse.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.