Til AL eller ej, der nyt på vej!

Tilbage i vinters blev vi forkælet med løftet om en tur tilbage til Ravenloft i form af Van Richten’s Guide to Ravenloft.

Til den får vi den alternative AL kampagne, Mist Hunters, som vi kommer til at høre meget mere om i starten af juli måned! Bogen har allerede leveret stort på alle sine løfter, så lad os håbe at forfatterne til AL kampagnen kommer til at gøre det samme!

Knap havde vi fået vejret efter at have læst om de uhyggelige og hårrejsende rædsels-domæner, før et næsten ligeså dysters cover dukkede op på de sociale medier, teaset lidt for hurtigt – måske – af Amazon.

‘The Wild Beyond the Witchlight’ var titlen på bogen, der er prydet med et par tillokkende karakterer – en Big Boss type og en klassisk nar – placeret kækt bag et cirkus! I teksten kunne vi læse, at her venter en tur igennem Feywild – det farverige, fantasifulde men også dødens farlige plan hvor intet er hvad det giver sig ud for at være, og kaninerne er farligere end den slemmeste trold! Så er i advaret! Bogen forventes på gaden til oktober 2021.

Men vi kunne altså heller ikke helt nå at sluge nyheden om, at vi igen skal plan-surfe, førend endnu en setting-bog blev annonceret!

Endnu engang kigger vi hen imod Magic the Gathering-universet – hvortil vi til sommer får Forgotten Realms kortene at spille med, bl.a. med Underdark og Drizzt Do’urden tematiserede kort – og får mulighed for at sende spillerne et smut i retning af verdenen Arcavios hvor vi finder Strixhaven University, en skole for magikere fra de fem skoler Lorehold, Primari, Quandrix, Silverquill og Witherbloom, der kæmper både mod hinanden og med hinanden mod de forfærdelige Oriq’s! Ærligt, det lugter lidt af Hogwart’s og meget lidt af Adventurers League.

Lige nu kan – eller vil – hverken Wizards of the Coast og Adventurers League’s community admins sige noget om, hvorvidt nogle – eller ingen – af bøgerne bliver AL legale. Fra tidligere ved vi, at sæson 11 – der afløser Rime of the Frost Maiden/Plague of the Ancients – kommer til at tage afsæt i Forgotten Realms, så vi skal måske sætte pengene på ‘The Wild Beyond The Witchlight’ som næste AL sæson.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.