Vend tilbage til Ravenloft med AL

I februar annoncerede Wizards of the Coast, at deres Maj-udgivelse – Van Ricten’s Guide to Ravenloft – ville bringe os en dybere guide til Ravenloft, demi-planet mange kender fra hard-cover eventyret “Curse of Stradh”. Bogen vil introducere 30 af de riger der findes i Domains of Dread – som demi-planet også kaldes – og fortælle mere om hvilke uhyggelige temaer der gemmer sig i de enkelte riger, hvilken Dark Lord der regerer og ikke mindst hvad de mystiske Dark Powers kan finde på at drille både Dark Lord’sne, beboerne og ikke mindst jer eventyrere med.

For nyligt offentliggjorde Adventurers League teamet så, at vi til sommer kan se frem til en 14-afsnits Alternate kampagne i netop Ravenloft. 12 regulære moduler fra level 1 til 8 samt 2 epics, een i hver ende af kampagnen. Vi ved ikke så meget om kampagnen endnu, andet end den hedder “Mist Hunters”, at den foregår i forskellige riger i Domains of Dread, og så den lidt mystiske udmelding at levels bliver flydende – underforstået at den normale karakter/level progression lader til at være sat ud af spil – istedet justerer du din karakter til dét modul du skal spille.

Læs mere om Mist Hunters ovre på den officielle side: https://dnd.wizards.com/ddal_misthunters

Det forventes at flere detaljer er på plads i starten af Juni. Det glæder vi os til! 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.