AL i massiv udvikling!

Over de sidste par dage har vi hørt en masse om, dels hvordan Wizards of the Coast nu er blevet deres egen division i Hasbro, ikke mindst takket være deres omsætning i 2020 der løb op i mere end $800mio. Vi oplever også effekten af regnen på degnen, for det drypper også på lidt på os i AL regi.

I denne fik vi – endelig, vil nogen sige – opløst PHB+1 reglen, een af de originale grundpiller i balanceringen i Adventurers League, da man nu hellere vil give spillerne muligheder for at skabe de karakterer de gerne vil spille, fremfor at skulle indordne sig under den begrænsende +1 regel. Istedet henvises der nu til, at der i fremtidige sæsoner og kampagner kan udstikkes retningslinjer med begrænsninger på karakter-valg på f.eks. race, som vi ser det i sæson 10. Med nyheden om annulleringen af +1 reglen har alle spillere fået foræret gratis rebuild af deres karakterer, men alle opfordres til at vente til Historic-reglernes opdatering er frigivet.

Vi fik også en håndgribelig forklaring på hvordan kampagne strukturen i AL ser ud fremover, det kan du læse mere om på siden “Hvad bør jeg læse“.

I opdateringen fra AL fik vi opdaterede guides til Oracle of War, men også de længe ventede regler til den hidtil lidt uklare Masters-kampagne. Nu ved vi altså med sikkerhed at Master-kampagnen er tiltænkt tier 2 og højere spillere – med bogen Candlekeep Mysteries som den eneste kendte kilde til tier 1 (low-level) spil. Til gengæld vil Baldman Games bidrage med masser af indhold sat i Moonshae Isles-regionen, der også kommer til at bo i Masters-kampagnen, bl.a. med et tier 4 modul skrevet af Forgotten Relams fader, Ed Greenwood.

Den vildeste nyhed vi modtog er dog nok, at det endelig ser ud til at være oktober 2020, for vi er blevet lovet opdatering af Historic-reglerne i løbet af uge 9!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.