Corona-dragen hvæser tænder! Men vi er her stadig!

Terningerne ligger og samler støv. Figurerne står umalede hen og battlemappet må snart været groet helt sammen, så længe siden er det at det har været foldet ud. Gad vide om det kan få sin form igen…

Men bare rolig. Vi skal nok komme til at trille terninger igen. Mal du bare figurerne og støv PHB’en af, for D&D Adventurers League Danmark er ikke gået i hi. Tværtimod! Hvis du lukker øjnene og lytter efter kan du høre lyden af smeden, der hamrer på det rødglædende jern, as vrinskende heste og klingende, mjødfyldte krus der svinges på kroen rundt om hjørnet!

For selvom vi ikke kan komme til at spille pga Corona’ens greb, der atter engang er blevet strammet om Danmark, og selvom vi ikke længere må sidde og spille på biblioteker og i butikker, så spiller vi stadig, blot ved brug af digitale onlineværktøjer i stedet.

Til at tale med hinanden med, bruger vi værktøjet Discord, og vi har vores egen Discord-server hvor vi spiller. Den kan du finde via https://www.dnd-al.dk/discord.

Som spillebord bruger vi oftest Roll20.net, der lader dig spille med ganske gratis. Det kan være lidt tungt at komme igang med, hvorfor vi fra tid til anden laver Roll20 begynder-sessions. Vil du være med? Så smid en mail til roll20rookie@dnd-al.dk.

Har du spørgsmål omkring Adventurers League? Mangler du nogen at spille med? Er der noget du ikke helt forstår i forhold til sæson 10 og historiske sæsoner? Så hop ind på vores Facebook-side via https://www.dnd-al.dk/facebook, hvor vi sidder masser af engagerede spillere klar til at hjælpe.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.