Orientering til spillere, DMs, organisatorer og spillesteder vedr. COVID-19

Sundhedsmyndighederne har – på baggrund af dagens anbefaling af mundbind i bus, tog og metro samt andre steder hvor vi sidder tæt – anbefalet os en række mindre justeringer for ikke at være med til at lade COVID sprede sig i Danmark igen.

Anbefalingerne er som følger:

  • Ikke flere end 4 spillere plus DM ved hvert bord. Det skal være muligt at holde een meters afstand mellem deltagerne. Derudover bør der være god plads på spillestedet til at holde den anbefalede afstand på minimum 1 meter til andre personer i rummet

Spillestederne bør på baggrund heraf også overveje antallet af borde.

  • Deltagere, i risikogruppen, som f.eks. astmatikere, diabetikere og andre med lunge/kredsløbsdiagnoser eller lignende, opfordres til at bære mundbind når der spilles, og selvom afstanden på een meter holdes.
  • Vi bør på forhånd kende antallet af spillere der kommer, hvorfor det frarådes at tillade walk-ins i en periode, så vi ikke overstiger det anbefalede antal spillere.
  • Endelig skal vi igen minde om at alle bør udvise fornuft og ansvarlighed i forhold til hinanden, så er du den mindste smule sløj, har ømme muskler, er tung i hovedet eller bare almindeligt utilpas, så meld fra og snup et spil ugen efter istedet.

Når du melder fra, så giv gerne din DM besked, enten med et opslag på Facebook hvor du tagger DMen eller som en kommentar på Begivenheden på hjemmesiden.

Selvfølgelig er det øv, når vi nu lige synes at det kører så godt. Omvendt vil vi gerne slå på tromme for at vi skal passe på hinanden, også i Adventurers League Danmark.

Derfor bliver ovenstående fremgangsmåden i en ikke nærmere specificeret periode, men jo bedre vi er til at holde det, jo kortere bliver perioden.

Som det hele tiden har været tilfældet, følger vi i Adventurers League Danmark løbende situationen, og holder jer orienteret om anbefalingerne i forhold til vores fælles hobby.

Tak fordi i er med til at passe os alle sammen.

//Anders T, Casper K-H, Martin B, Martin N, Nikolaj S, Rasmus H og Sidsel H

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.