Danmark åbner op – og vi åbner med!

Efter 3 måneder med karantæner, frygt for snøftende næser og konstant mangel på gær (hvad er der lige med gær??) så er Danmark efterhånden – på godt og ondt og ikke til alles lige store fornøjelse – ved at vende tilbage til noget der ligner sit gamle jeg.

Det betyder også, at spillestederne så småt er ved at lukke op for spil igen rundt om i landet. Fanatic i Roskilde er i gang, Slice ‘n Dice er oppe og køre, ZZ Games har meldt sig på banen (men mangler p.t. en organisator) og Faraos i Århus og København samt Dice ‘n Drinks i Ålborg er også ved at melde sig klar under rollespilsfanerne igen.

Huzzah for dem, og for alle de der er lige på trapperne, men som ikke helt har annonceret det endnu (og derfor ikke er med på listen herover). Og hephep herfra til de der stadig ikke er helt klar til at tage imod endnu.

Herfra skal der lyde et stort og varmt tak til alle, der har støttet op om onlinespillene der har været slået op i karantæne-perioden, både spillere og ikke mindst DMs. Vi ved at det ikke er en spilform for alle, men vi har set at en lang række nye online-spillere er dukket op, og det er helt fantastisk som i har grebet omkring dette lidt anderledes og mindre personlige spillemedie!

Når vi nu vender tilbage til butikker, så husk fortsat at følge sundhedsmyndighedernes anvisninger og bliv hjemme hvis du udover det normale:

  • Føler dig småsløj, dvask eller kvalm
  • Har ondt i hoved, hals eller muskler/led
  • Er lysfølsom eller på anden måde sensorisk sensitiv
  • På anden vis føler dig “off”

Vi har fortsat et ansvar for at passe på hinanden, så een aften hjemme på sofaen er bedre end at risikere at smitte 5-6 andre spillere fordi du bare MÅ spille. Bare rolig, ALDK er her også i morgen og om en uge, en måned og et år.

Vi ses derude! Må terningerne rulle til jeres fordel og husk nu fortsat at passe godt på hinanden!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.