Fælles-nordisk AL Discord server

Her under COVID-19 karantænen, har onlinespil bredt sig som en steppebrand. D&D oplever altså, ligesom mange andre systemer, en enormt stigning i interessen, og det mærker vi også her hos Adventurers League Danmark.

Een af de ting vi især glæder os til, når COVID-plagen har lagt sig og Danmark igen åbner dørene op, er vores epics – disse store arrangementer, hvor 70-80 mand kaster sig over et delt eventyr for at opnå et fælles mål. Een ting har vi lært af de epics vi har afholdt indtil videre: jo flere vi er sammen, jo sjovere er det!

Under præcis dét motto, er en fællesnordisk AL Discord nu sat i søen. Målet er, at vi – både her under COVID-plagen men også i almindelighed bagefter – har et samlingssted for Adventurers League spillere i hele norden, altså Danmark, Sverige, Norge, Færøerne, Finland og Bornholm. Sproget på Discord-serveren – og dermed spillene der spilles – vil fortrinsvist være engelsk, for at sikre at alle kan være med og dermed undgå misforståelser.

Discord-serveren kan fanges på adressen https://discord.gg/r5xP6nP. Vi håber at se rigtigt mange af jer derinde, så vi kan få gang i en rigtigt masse spil på tværs af de fællesnordiske grænser. Der er allerede store online arrangementer i støbeskeen som epics, competitive plays som en open samt en fælles online con med vores egne CCC’er!

Ses vi derinde?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.