AL Spillers og Dungeon Masters Guide nu på dansk

I disse COVID-19 tider, oplever vi en massiv interesse i at komme til at spille rollespil, ikke mindst online, nu vi ikke må opholde så mange sammen ad gangen.

Adventurers League-spil, denne lidt casual form for rollespil, hvor DMs åbner for offentlige spil, hvor alle, der har en passende karakter kan melde sig til, er især velegnet i disse tider. Derfor har vi fra Adventurers League Danmark oversat de to vigtigste dokumenter der bør læses, hvis man vil spille Adventurers League.

Find derfor her på siden både AL Spillers Guide (AL Players Guide) og AL Dungeon Masters Guide på dansk.

Der er tale om direkte oversættelser af de eksisterende originale PDF’er fra Wizards of the Coast, og der er derfor ikke tilføjet, opdateret eller på anden vis ændret noget i teksten, blot er den oversat til dansk. Har du input til oversættelsen, forslag til tekstforenklinger, bedre oversættelser eller lignende, er du velkommen til at skrive til webmaster@dnd-al.dk.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.