Opdatering af websitet

Websitet starter sin opdatering i aften (den 5/4) mellem 22 og 24 og den kommer til at løbe over de næste par dage.

Har du noget MEGA vigtigt du skal have lagt op på sitet inden, så sørg for at være færdig senest kl. 22 men vær rare ikke at tillade tilmelding før efter middag onsdag den 8/4. Der tages backup af databasen inden opgradering, så alt der er lagt op inden kl. 22 kommer med i backup’en.

Jeg beder jer om jeres tålmodighed i forbindelse med opgraderingen. Der er helt 100% sikkert nogle ting der ikke vil virke med det samme. Når jeg starter opgraderingen laver jeg en tråd på Facebook-gruppen, hvor i kan melde fejl ind. Inden i melder fejl ind, så kontrollér lige om den fejl i har fundet allerede er meldt ind.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.