Mulighed for mere terningetril hos Faraos Cigar i Odense og Århus

Takket være et par energiske ildsjæle, lægges der nu op til mere terningetril hos Faraos Cigar i både Odense og Århus!

På mandag, den 7/10-2019, stiller DM Johannes Skøtt op hos Faraos på Klostervej 3 i Odense, hvor den store, lyse butik inviterer til crawl i den mørkeste dungeon, man kan finde som tier 1 spiller, når party’et skal udforske kilden til udøde-epidemien på Valhingen Graveyard udenfor Phlan. Første terning kastes 16:40 og du kan tilmelde dig på Begivenheden.

Hopper du over på Facebook-gruppen, så finder du let en meningsmåling fra DM Kjeld Froberg. Kjeld har fået en aftale i stand med Faraos Cigar i Amaliegade 21, Århus, hvor der er mulighed for fremadrettet at komme og spille om mandagen, hvor butikken i forvejen har aftenåbent til brætspilshungrende gæster. Passer det dig hver mandag? Hver anden eller tredje? Eller passer det bedre en anden dag? Kom over på Facebook-gruppen og hjælp Kjeld på vej til at stille de mest optimale betingelser op for AL spil i Smilets By!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.