Liars Night vender tilbage

Spiller du Adventurers League spil fra den 1 til 31 oktober, så husk at notere på dit LogSheet hvor mange timer du spiller, for igen i år er der Liars Night, og du får som både spiller og DM slikmajs (candy corn) for hver time du spiller, der kan indløses på loot til din karakter!

Hvad med et 7-benet edderkoppe-mount? Eller klæd dig ud som begynder-djævel med en lemure-onesie?

Husk også at du som DM hver uge får en række nye Wandering Monsters, som du må smide ind i AL spillene og dermed give spillerne mulighed for at tjene ekstra slikmajs, da monstrene eksploderer i en regn af slikmajs når de dør!

Læs mere – både som spiller og DM – i dokumentet om Liars Night via DnDAdventurersLeague.org.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.