ALDK på NørdCON

Så er det weekenden d. 12-13 oktober det går det løs med NørdCON: Tabletop 2019, i DGI byen. Her vil der være mulighed for at spille en masse forskellige brætspil, figurspil og frem for alt rollespil! Derfor stiller vi op med hele 8 AL spil af blandede tier 1 og 2 borde, lørdag d. 12. samt en musikalsk overraskelse til dem der går og drømmer om at lufte deres indre Bard!

Spillene er en dejlig blanding mellem længere sammenhængende moduler og kortere sessions, hvis man også vil nyde resten af NørdCON. Der vil også være mulighed for at komme og høre mere om AL, hvad der rør sig på AL fronten i forhold til den nye sæson, hvordan var det nu lige du konvertere din karakter, kommer i gang med at DMe og meget mere. Så kom forbi DGI byen til NørdCON Lørdag d. 12 og mød os til en super dag med masser af spil og hygge!

Af praktisk information foregår det i DGI byen, lige ved København H. Det koster 50kr. for begge dage, som kan købes i døren eller via NørdMarkeds tilmeldingsside.

 

Læs hele programmet for weekenden på NørdCONs hjemmeside.

Sikre dig en plads på et af bordene før det er for sent >>her<<

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.