Så er sæson 9 reglerne på gaden!

For blot 10 minutter siden, lagde #ALAdmin sæson 9 reglerne på gaden, i god tid inden sæsonstart den 17/9.

For at gengive hvad #ALAdmin fremhæver:

– Karakter avancement. Din karakter stiger level når eventyret slutter. For hardcovers får du besked af din DM hvornår du stiger level. Alternativt stiger du level efter 4 timers spil (8 timer for tiers 2 til 4) i hardcover eventyret (hvis din DM skulle glemme at lade dig stige). Hvis du har lyst til at fortsætte på dit aktuelle level, kan du afsige dig avancementet, omend det har indflydelse på andre gevinster du måtte modtage.

– Magiske items. Finder du det, beholder du det, hvis du vil. Dog skal du være opmærksom på, at du fremover kun må eje et bestemt antal magiske items, fastsat per tier. Bemærk, at common items, consumables og story items ikke tæller mod denne begrænsning). Din karakter kan altså vælge at erstatte et nuværende magisk item med et nyligt fundet item.

Begrænsningen på antallet af magiske items per tier er som følger:

Tier 1 – max 1 magisk item
Tier 2 – max 3 magiske items
Tier 3 – max 6 magiske items
Tier 4 – max 10 magiske items

– Monetære gevinster. Din DM kan tildele dig guld undervejs i spillet. For at opretholde en vis fairness i den delte kampagne-verden, er der sat en grænse på hvor meget guld en karakter kan tjene per time spillet.

Tier 1 – 20gp (minimum 10gp)
Tier 2 – 30gp (minimum 15gp)
Tier 3 – 200gp (minimum 100gp)
Tier 4 – 750gp (minimum 375gp)

– Faction items. Faction members med en vis rank, modtager en magisk ring med faktionens segl. Din karakters Magic Item Limit tæller mod denne ring og den kan ikke sælges eller byttes. Ringens type fastsættes af faktionen du er medlem af, og forsvinder hvis du forlader faktionen.

– Sæsonbaserede incentiver. Karakterer, skabt specifikt til sæson 9, modtager følgende karakter optioner: Lingering Legacy of Evil, Plane-Touched Wings og Inherited Malevolence. Læs mere herom i sæson 9 guiderne.

Læs dem før din nabo!

AL Players Guide v9.0
AL Dungeon Masters Guide v9.0

Alternativt, hent dem her fra siden:
AL Players Guide v9.0
AL Dungeon Masters Guide v9.0

Af de mest bemærkelsesværdige ændringer kan vi se, at Seasonality helt er fjernet fra reglerne. Som vi hørte forrige fredag i Adventurers Wanted, har #ALAdmin altså istedet for begrænsninger og afstand mellem spillerne, istedet satset på muligheden for at spille sammen, og så istedet drysse lidt ekstra godt ned i sæson 9 skabte karakterers vadsække når sæson 9 eventyrerne slutter.

Der mangler fortsat nyt om DM Rewards (konvertering af opsparede ACPs og TCPs) samt hvordan de nye Magic Item Limits påvirker gamle karakterer. More to come.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.