Mere, nyt Eberron-content på vej til AL

I forbindelse med annonceringen af den nye Eberron-kampagnebog, Eberron : Rising from the Last War, har AL Admin, Amy Lynn Dzura, delt en god nyhed med os AL spillere.

Et opslag på dndadventurersleague.org, udgivet af Amy for et par dage siden, fortæller os at udover at den nye bog bliver AL legal – dog formodentlig i sit eget univers, ligesom vi så det i test-materialet i Wayfinders Guide to the Last War og AL mini-kampagnen Embers of the Last War – men vi AL spillere får mere at glæde os over, for der følger en ikke mindre end 20 episoders AL-legal kampagne med under navnet Oracle of War.

Nyheden er dog ikke helt så overraskende som Wizards måske kunne håbe, da GameHoleCons hjemmeside for nyligt afslørede, at de ville køre de første nye Eberron-moduler samt tier 1 Eberron epic’en  – The Iron Giant – der følger historien i Oracle of War.

Hvornår vi kan forvente at se serien med DDAL-EB eventyr på DMsGuild.com må vi vente med at se. Premieren på modulerne ligger altså på GameHoleCon i slutningen af oktober, så mon ikke vi får en fin julegave fra Khovaire med bl.a. en Artificer-klasse i.

#glædeligjul?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.