ALDK på GorrCon i Holbæk – 6 til 7 september

Takket være DM Jonas Wiese Pedersens fodarbejde, har vi sikret os hele 5 lokaler med potentielt op til 10 borde (hvis vi kan finde DMs nok) hvor vi kan glæde midt- og vestsjællænderne med Adventurers League spil til GorrCon i Holbæk til september.

Vi er netop nu ved at samle DMs, der har mulighed for at deltage een eller begge dage, hvorefter vi vil begynde at slå spillene op. Vi har spurgt Wizards om de måske kunne have lidt lækkert til os, og fik næsten øjeblikkeligt besked om at vi – som en af ganske få i verden – få lov til at køre DDEP09-01 Infernal Pursuits, den første epic i sæson 9! Læs mere på Begivenheds-siden.

Hold øje med hjemmesiden og Facebook for mere nyt om GorrCon der holdes på adressen Roedsvej 10, 4300 Holbæk, der ligger ca 15 minutter frisk gang fra Holbæk Station.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.