Nu kan du tilmelde dig til epic’en den 10/8!

SÅ blev der åbnet for tilmeldingen til den store sommerferieafslutnings-epic, “Last Order at the Yawning Portal”.

Durnan, den cykelstyrsoverskægsbærende krofatter på den berømte og berygtede kro i Waterdeep, The Yawning Portal, har angiveligt grebet sit ligeså berømte sværd under bardisken, og er hoppet ned i det store hul i gulvet i krostuen, den gabende portal kroen er opkaldt efter, der fører til Undermountain, og er forsvundet som dug fra solen.

Mirt the Moneylender, een af Waterdeeps mest prominenter personligheder og personlig ven med Durnan, er naturligvis bekymret over, hvad der er blevet af hans gamle ven. Derfor beder han nu jer, agtede eventyrere, om at følge i Durnans fodspor ned i Undermountain for at afdække Durnans skæbne.

Tør du påtage dig opgaven? Så hop over på tilmeldingssiden og meld dig til!

Tilmeldingssiden, inkl program for dagen, finder du her: https://www.dnd-al.dk/event/10-08-2019-ddep08-03-last-order-at-the-yawning-portal-epic/

Brug gerne kommentarstrømmen på begivenheden til at ønske om samme bordplacering, behov for engelsk-talende DMs og spillere, etc.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.