Første nyheder om den nye hardcover historie!

Sæson 9 kommer til at lette med et brag af en historie, der spreder sig fra vores materielle verden i form af den hårdt prøvede Baldur’s Gate til frontlinjen i den dæmoniske Blood War og helvedes-planet Avernus.

Her er beskrivelsen af den nye bog, der udkommer til efteråret med titlen “Baldur’s Gate: Descent into Avernus”:

Diabolical dangers await in this adventure for the world’s greatest roleplaying game

Welcome to Baldur’s Gate, a city of ambition and corruption situated at the crossroads of the Sword Coast. You’ve just started your adventuring career, but already find yourself embroiled in a plot that sprawls from the shadows of Baldur’s Gate to the front lines of the planes-spanning Blood War! Do you have what it takes to turn infernal war machines and nefarious contracts against the archdevil Zariel and her diabolical hordes? And can you ever hope to find your way home safely when pitted against the infinite evils of the Nine Hells?

Det lugter af en omgang gedien fut i fejemøget og masser af dæmoner og djævle der skal holdes i flæsket på hinanden for ikke at ændre historiens gang. Eller skal vi? Det vil tiden vise når bogen langes over disken hos din lokale rollespilspusher eller online via f.eks. Roll20 og DndBeyond.

Bogen forventes i handlen omkring den 17. September, 2019.

Update:

Udover den nye HC bog, udgiver Wizard et nyt start-kit, der er lidt mere end bare et starter sæt. Boksen hedder ‘D&D Essentials Kit’ og indeholder en opdateret Basic Rules book, et nyt begynder eventyr for level 1 til 6 skrevet af allestedsnærværende DM Extraordinaire Chris Perkins, ‘Dragon of Icespire Peak‘, samt regler for f.eks. 1-vs-1 play og lignende.

Der bliver næppe meget AL fokus på pakken, men mon ikke vi kan forvente os at eventyret ihvertfald bliver AL legalt og kommer til at fungere som en afveksling fra det efterhånden velgennemspillede ‘Lost Mine of Phandelver‘.

‘D&D Essentials Kit’ forventes i handlen i starten af September.

Endnu en update:

I sin afslutningstale på The Descent fortalte Nathan B. Stewart, chef for D&D hos Wizards of the Coast, at der endnu en spændende kampagne-bog på vej.

Der slap ikke mange detaljer ud, andet end at den på forsiden prydes med en warforged og historien kommer til at foregå i Eberron.

Tilbage udestår – igen – spørgsmålet, om også denne kampagnebog bliver AL legal. Vi venter i spænding.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.