Premiere-spil i Fanatic den 16/5!

Torsdag den 16/5 inviterer vi til premiere-spil i Fanatic, Algade 36, Roskilde, 5 minutters gang fra Roskilde station.

4 borde med søstærke DMs står klar til at trække spillerne ud på åbent hav for at undersøge – og ikke mindst redde hvad der er tilbage – når spøgelsesskibet Emperor of the Waves atter viser sig på horisonten!

Spillet er en 4 timers søbåren dungeon crawl og vi håber på at i sammen med Fanatic og Adventurers League Danmark vil tage godt imod både eventyret ‘Salvage Operation’ og ikke mindst hardcover bogen Ghosts of Saltmarsh, som modulet stammer fra. Bogen udkommer i midten af uge 21.

Spillene kan findes under Begivenheder for datoen 16-05-2019 fra kl. 21.00 idag og billetterne åbner i dag!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.