Adventurers League Danmark på Copenhagen Comics 2019

Så har Adventurers League Danmark været på Copenhagen Comics 2019, der blev afholdt d. 23-24 februar i Øksnehallen i København.

Laura Stålander og Jesper Bech Haburg afholdt 2 og 1 timers spil for interesserede gæster lørdag fra 10-18 og Aksel Boe og Morten Bech Haburg holdt spil af samme længde om søndagen fra 10-17.

Vi havde større interesse end egentlig først antaget fra de besøgende og det lykkedes os at få kørt 4 to timers spil og 5 et timers spil hen over de 2 dage, samt tale med interesserede gæster der dog ikke havde tid til at spille derinde.

Vi fik talt med en fra vores nabo stand, som sælger brugte miniature som lige havde eller var igang med at åbne en fysisk butik hvor han ville være åben for AL spil om tirsdagen (mener at han nævnte at det var i Slangerup).

Vi fik også talt med en fra en animationsskole i Viborg, som også udviste interessere i AL spil på deres skole, da mange af deres elever spiller D&D men det med at finde grupper er svært, så hun fik vores AL info papir og ville hænge det op på deres informations tavle.
Mange af deres elever er internationale studerende, så der kan være mulighed for at få flere engelsk talende spil op.

Alt i alt havde vi en god weekend derinde og vi har følelsen af at vi har fået nogle nye spillere til AL DK i denne weekend.

Så til alle DM’s vær forberedt på at der kan komme nye ansigter ved jeres borde både ved de fysiske borde samt online på Roll20.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.