Tak for en fantastisk ALDKOnline 2019!

Weekenden den 11-13/1-2019 forløb med vores 2-dages online mini-con, ALDKOnline 2019.

Og sikke en weekend! Der er tævet kæmper, udøde, en forkølet uglebjørn og væltet en regent. Hvor tit får man lige lov til dét, måske?

Der blev spillet D&D AL til den store guldmedalje. Fra fredag kl. 16 til søndag nat 01:30 (cirka) blev der trillet virtuelle terninger på tværs af 11 forskellige spil. Knap 40 timers spil blev det til i alt. Med knap 100 pladser og langt de fleste besat, er det altså mere end 3500(!) timers rollespil der er spillet fra fredag til søndag!

Pièce de résistance må nødvendigvis være lørdagens store epic, hvor Mulmaster endnu engang måtte stå så grufuldt meget igennem! Omkring 4 timer efter spilstart måtte spillerne strabasserne til trods se Mulmasters indbyggere slutte sig til The Red Wizards of Thay (Hvem sagde De Røde Magere fra Thy?) – ikke af lyst men alene af frygt for deres liv. Så trist og ærgerligt, men måske forståeligt. Szass Tam og hans kumpaner er ikke sådan at få bugt med.

Fra ALDKs side vil vi gerne takke alle deltagere fra weekendens spil, hvadenten du sad foran eller bag DM skærmen! Vi betragter forsøget, med en online-con, som ganske vellykket og udelukker ingenlunde at vi gør det igen på et tidspunkt!

Nu strækker vi lige musearmen, får støvsuget tastaturet for chipsrester og tørret balleaftrykkene af gamerstolen og når kræfterne er samlet – vel sådan ca. henad onsdag formiddag – så tager vi arbejdshandskerne på og sætter sejl mod næste event.

Men mere om dét, når det tager lidt mere form.

HUSK at vi inviterer til spil for nye spillere – både indenfor D&D og AL – på Rødovre Bibliotek den 9/2-2019 fra 10-14. Da det er Rødovre Bibliotek der står for arrangementet, foregår tilmelding via hjemmesiden hos Rødovre Bibliotek.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.